Stef Leijten is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Insolventie & Herstructurering en Onderneming & Vennootschap.

Stef is een realist. Iemand die iedere situatie kritisch weegt en oprecht beoordeelt. En dat in alle openheid. Hoewel hij liefst recht op zijn doel af gaat, kent hij het belang van een gedegen strategie. Waar uitzonderingen de regel bevestigen, slaat hij daarom net zo makkelijk een andere weg in. Als het gestelde doel maar wordt bereikt. Stef is wat dat betreft een echte doorbijter die niet snel los zal laten. Iets wat misschien niet altijd voor de tegenpartij even leuk is, maar het streven naar een oplossing wel rechtvaardigt. Natuurlijk middels fairplay, maar waar emotie de overhand dreigt te krijgen boven ratio, grijpt hij in alle rust koelbloedig in. Met realisme en oplossend vermogen win je tenslotte elk conflict.

Contact Mr S.C.H.M. Leijten

Bezoekadres
> Wilhelminapark 15, 4818 SL Breda

Postadres
> Postbus 4810, 4803 EV Breda

Email
> s.leijten@vil.nl

Telefoon
> Tel (088) 90 80 860  /  Fax (088) 90 80 600

 

Publicaties van Mr S.C.H.M. Leijten
Blogs van Mr S.C.H.M. Leijten

Zorgaanbieder, bent u al aangesloten bij een geschilleninstantie?

Gepubliceerd op 20-09-2017

Sinds 1 januari 2017 zijn zorgaanbieders uit hoofde van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg verplicht om zich aan te sluiten bij een onafhankelijke geschilleninstantie. Waar moet u als zorgaanbieder rekening mee gaan houden? Lees meer