Download dit artikel als PDF 17 oktober 2014

Startersdag West-Brabant in een vernieuwd jasje

Staat u in de startblokken om als ondernemer aan de slag te gaan of bent u in de afgelopen drie jaar al gestart? Kom dan op 1 november 2014 naar StartpuntZuid in het Florijn College in Breda. Tijdens dit evenement vindt u de antwoorden op die vragen waar u als startend ondernemer tegenaan loopt. Ook Van Iersel Luchtman Advocaten is tijdens StartpuntZuid met een enthousiast team vertegenwoordigd om al uw vragen te beantwoorden.

Masterclass door Van Iersel Luchtman Advocaten
Speciaal voor de bezoekers van StartpuntZuid zal Van Iersel Luchtman Advocaten op deze dag zowel in de ochtend als in de middag een Masterclass geven over het gebruik van algemene voorwaarden.

Het gebruik van algemene voorwaarden is in het bedrijfsleven niet weg te denken. Sterker nog: het is een must! Vrijwel elke ondernemer maakt gebruik van algemene voorwaarden. De toepasselijke wettelijke regelingen en specifieke eisen die aan de inhoud en het gebruik van algemene voorwaarden worden gesteld, zijn vrij complex en niet bij iedere ondernemer bekend. Het is dan ook vaak een onderwerp van discussie in de rechtspraak.

Deze Masterclass biedt u alle ins en outs over het opstellen en vooral ook over het gebruik van algemene voorwaarden, zoals hoe een set algemene voorwaarden onderdeel van een overeenkomst kan worden en hoe u als gebruiker van algemene voorwaarden uw klanten daarover moet informeren.

De aanbieders van deze Masterclass hebben ruime ervaring met deze materie en staan tijdens de Masterclass paraat om u bij te staan met raad en daad.

Neem ook deel aan StartpuntZuid en schrijf u in via: http://startpuntzuid.nl/inschrijven/.