Jamie Alberts

> j.alberts@vil.nl - 088-90 80 802 

Jamie Alberts is advocaat sinds 2016 en vanaf 2021 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Insolventie & Herstructurering en Onderneming & Contracteren.

Faillissementsproof maken
Jamie adviseert en procedeert op diverse terreinen van het ondernemings- en insolventierecht. Zijn jarenlange ervaring heeft hem geleerd dat (dreigende) faillissementen ingrijpend zijn voor alle betrokkenen. Jamie staat u doortastend terzijde. Er zijn vele oorzaken die de financiën van uw onderneming onder druk kunnen zetten. Dat hoort bij ondernemen. Nét als anticiperen op zwaar weer. Dit heeft Jamies bijzondere interesse: het ‘faillissementsproof’ maken van ondernemingen. De juiste zekerheden realiseren voor bestuurders en derden.

Samen de juiste aanpak kiezen
Jamie wordt beschreven als een creatieve advocaat die werkt vanuit een sterke inhoudelijke basis. Hij kan u adviseren in uitdagende tijden, en zo nodig voor u optreden in een procedure. Hierbij is geen situatie hetzelfde. Juist het vinden van maatwerkoplossingen doet Jamie veel plezier. Hij zet zich tot het uiterste in om uw belangen te behartigen. Tegelijk ervaren cliënten Jamie als eerlijk en realistisch. Hoe kiest u de juiste aanpak en beperkt u risico’s? Jamie denkt met u mee. Want hij weet wat er mis kan gaan bij ondernemen - én wat hij kan doen om u te helpen.