Jaap van Beijsterveldt

> j.beijsterveldt@vil.nl - 088-90 80 803 
Jaap van Beijsterveldt is advocaat sinds 2016 en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Vastgoedrecht en Herstructurering & Insolventierecht. Daarnaast maakt Jaap deel uit van het brancheteam Bouw.

Daadkrachtig
Jaap adviseert en procedeert onder meer over de aan- en verkoop van onroerend goed en op het gebied van het huur- en bouwrecht. Zijn focus ligt op contracten- en huurrecht. Hij draagt bij aan succesvol ondernemerschap. In procedures kunnen cliënten rekenen op een daadkrachtige advocaat die het maximale uit de zaak haalt. Daarnaast ondersteunt hij bij faillissementen de diverse curatoren van ons kantoor. Hij voorziet zijn cliënten van praktisch advies, snelheid en duidelijkheid zijn hierbij cruciaal.

Elk detail telt
Cliënten beschrijven Jaap als toegankelijk, pragmatisch en zorgvuldig. Iemand waarmee je gemakkelijk een persoonlijke band creëert. Het contact is laagdrempelig, Jaap is altijd goed bereikbaar en maakt heldere afspraken. U weet precies wat u aan hem hebt. Ook geeft hij een eerlijk beeld van uw rechtspositie. Een resultaatgericht advies, geen juridisch college. Hij maakt de zaken niet complexer dan ze zijn. Jaap gaat terug naar de kern: waar gaat de kwestie echt over? Daarbij weegt hij alle belangen af. Op basis daarvan bepaalt hij zijn aanpak. Want de strategie is allesbepalend in complexe zaken. Elk detail telt. Jaap kent zijn dossiers dan ook van A tot Z.