Jaap van Beijsterveldt

> j.beijsterveldt@vil.nl - 088-90 80 803 
Jaap van Beijsterveldt is advocaat sinds 2016 en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk  en Vastgoedrecht. Daarnaast maakt Jaap deel uit van het brancheteam Bouw & Huisvesting.

Daadkrachtig
Jaap adviseert en procedeert over aansprakelijkheidskwesties, handelsgeschillen en het huurrecht. Daarnaast begeleidt hij onroerend goed transacties. Door zijn jarenlange ervaring weet hij waar commerciële contracten aan dienen te voldoen. Hij wordt dan ook geregeld gevraagd om commerciële contracten te beoordelen en op te stellen. Zo draagt hij bij aan succesvol ondernemerschap; het aan de voorkant goed regelen van zaken. Mocht er sprake zijn van een (dreigende) procedure, dan kunnen cliënten rekenen op een daadkrachtige advocaat die het maximale eruit haalt.

Elk detail telt
Cliënten beschrijven Jaap als toegankelijk, pragmatisch en zorgvuldig. Iemand waarmee je gemakkelijk een persoonlijke band creëert. Het contact is laagdrempelig, hij is goed bereikbaar en maakt heldere afspraken. U weet precies wat u aan hem hebt. Ook geeft hij een eerlijk beeld van uw rechtspositie: een praktisch en resultaatgericht advies, geen juridisch college. Hij maakt zaken niet complexer dan ze zijn. Jaap gaat terug naar de kern: waar gaat de kwestie over en welke belangen spelen er? Op basis daarvan wordt de aanpak bepaald, want een passende strategie is cruciaal in complexe zaken. Elk detail telt.