Jaap van Beijsterveldt

Jaap van Beijsterveldt is advocaat sinds 2016 en vanaf 2019 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam bij Koster c.s. Advocaten. Jaap is lid van de sectie Vastgoed en maakt daarnaast deel uit van het brancheteam Bouw.

Jaap houdt zijn cliënten altijd een eerlijk beeld voor van hun rechtspositie. Hiervoor geeft hij praktische adviezen in heldere taal. In procedures kunnen cliënten rekenen op een daadkrachtig advocaat die het maximale uit een zaak haalt. Zaken worden veelal gewonnen op feitenkennis en belangrijke details. Jaap kent zijn dossiers dan ook van A tot Z.

In zijn vrije tijd sport Jaap graag en volgt hij de Formule 1 waarin hij veel overeenkomsten ziet met zijn werk. Zo worden races én procedures gewonnen door een goede voorbereiding, kennis van alle omstandigheden, juiste afweging van risico’s, aanpassingsvermogen en een gedegen strategie.

Jaap adviseert en procedeert onder andere over de aan- en verkoop van onroerend goed en op het gebied van het huur- en bouwrecht. Daarnaast ondersteunt hij in faillissementen de diverse curatoren van ons kantoor.

Specialisaties

Branches