Arnoud van Campen

Arnoud van Campen is advocaat sinds 1997 en vanaf 2007 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Voorheen was hij werkzaam bij (de voorloper van) DLA Piper en CMS Derks Star Busmann. Arnoud is lid van de secties Onderneming & Contracteren, Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Sanctie & Boete. Daarnaast is hij voorzitter van het brancheteam Finance.

Arnoud is iemand die u snel en duidelijk uitlegt waar het op neerkomt. Zonder in onbegrijpelijke theoretische verhandelingen te vervallen. Kort en krachtig beschrijft hij de kern van de zaak en adviseert hij u welke stappen u wel, én welke stappen u niet zou moeten zetten. Vanaf het moment dat Arnoud bij een zaak betrokken is, weet u waar u aan toe bent. Op zowel korte, als lange(re) termijn. Rekening houdend met bedrijfseconomische belangen.

Binnen het ondernemingsrecht heeft Arnoud meer dan 20 jaar ervaring. Hij houdt zich zowel bezig met de advies- als met de procespraktijk. Specifieke kennis bezit hij over het financieel recht en over beroepsaansprakelijkheid. Op het gebied van financieel recht beschikt hij over specialistische kennis van geldende toezichtwetgeving en regels met betrekking tot het opzetten en beheren van beleggingsfondsen en effectenportefeuilles. Arnoud heeft daarnaast ruime ervaring met geschillen omtrent aansprakelijkheid van beleggingsadviseurs.

Op het terrein van beroepsaansprakelijkheid geldt Arnoud als specialist met betrekking tot de positie van de accountant in het algemeen en de voor de accountant geldende gedrags- en beroepsregels in het bijzonder. Voor het overige procedeert hij regelmatig over geschillen tussen aandeelhouders en bestuurders van vennootschappen en beschikt hij over ruime ervaring met bedrijfsovernames.

Arnoud is een enthousiast sporter. Zo doet hij regelmatig mee aan hardloop- en schaatswedstrijden. Goede voorbereiding, een uitstekend uithoudingsvermogen en de absolute wil om niet op te geven zijn daarbij van cruciaal belang.