Boudewijn Cremers

Boudewijn Cremers is advocaat sinds 1995 en vanaf 2007 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij onder meer werkzaam bij Ploum Lodder Princen en NautaDutilh. Boudewijn is lid van de secties Onderneming & Contracteren, Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Mededinging & Aanbesteding. Daarnaast maakt hij deel uit van het brancheteam Finance en Zorg. Boudewijn is voorzitter van het Dagelijks Bestuur.

Boudewijn is als een open boek. Oprecht, zonder geheimen. Althans voor cliënten. Als cliënt weet u waar u aan toe bent. Wat u te wachten staat. Hij adviseert, overlegt en procedeert. In die volgorde. Samen met u. Als team. U staat er met Boudewijn nooit alleen voor. Zijn passie voor het vak en zijn ervaring maken hem deskundig. Of het nu gaat om aansprakelijkheden of aanbestedingen. Tot op de letter kan hij u vertellen wat de betekenis en consequenties zouden kunnen zijn van het geschreven en/of gesproken woord.

Op het terrein van het ondernemingsrecht houdt Boudewijn zich hoofdzakelijk bezig met het adviseren en procederen over allerhande civielrechtelijke aangelegenheden. Hij is de sparring partner (trusted advisor) van veel ondernemers. Binnen het brede kader van het civiele recht heeft Boudewijn zich onder andere nader toegelegd op aansprakelijkheidsvraagstukken. Denk aan de aansprakelijkheid van beroepsbeoefenaars (onder andere advocaten, notarissen, fiscalisten, accountants), maar ook aan bestuurdersaansprakelijkheid. Ook op het gebied van financieringen en zekerheden heeft hij bijzondere kennis opgebouwd. Daarnaast heeft Boudewijn zich toegelegd op het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. 

Boudewijn is een fanatiek hockeyer. Als teamsporter moet je op elkaar kunnen rekenen en goed kunnen samenwerken. Betrouwbaarheid hoort daar zeker ook bij. Dit zijn belangrijke aspecten die hij als geen ander beheerst en die hem als advocaat zeer goed van pas komen. U weet dan ook precies wat u aan Boudewijn heeft en staat er met hem nooit alleen voor.