Thomas Dammingh

Thomas Dammingh is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Thomas is lid van de sectie Omgeving & Milieu. Daarnaast maakt hij deel uit van het brancheteam Afval & Recycling.

In 2018 heeft Thomas zijn masteropleiding Staats- en bestuursrecht afgerond aan de Universiteit Utrecht, met als specialisatie Omgevingsrecht. Tevens heeft hij de Masterclass Bouwrecht gevolgd aan de Universiteit Utrecht. Deze masterclass is een samenwerkingsverband van de faculteit Recht, Economie, Bestuur & Organisatie van de Universiteit Utrecht met een aantal gerenommeerde organisaties.

Tijdens zijn studie heeft Thomas stage gelopen bij de provincie Noord-Brabant, ARAG Rechtsbijstand en Stijl Advocaten. Aansluitend aan de masteropleiding was Thomas zes maanden universitair docent bij de Universiteit Utrecht.

Thomas voetbalt al geruime tijd bij Zwaluw VFC. Voor deze vereniging doet hij ook vrijwilligerswerk, organiseert hij toernooien en diverse activiteiten. Daarnaast is hij jarenlang vrijwilliger geweest voor Jeugd Aktief in Vught. Zijn “handen uit de mouwen-mentaliteit” in combinatie met zijn analytisch vermogen, zijn ambitie om de cliënt voorop te stellen en zijn bereidheid om een stap extra te zetten maken hem een goede advocaat.