Frank Verlaan

> f.verlaan@vil.nl - 088-90 80 881
Frank Verlaan is sinds oktober 2020 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie Arbeidsrecht & Medezeggenschap. Hiervoor was hij ruim acht jaar als advocaat werkzaam bij advocatenkantoor CMS, waar hij zich richtte op het arbeidsrecht en sportrecht.

Arbeidsrecht in alle facetten
Bij Van Iersel Luchtman Advocaten richt Frank zich op alle aspecten van het arbeidsrecht. Hij adviseert en procedeert over uiteenlopende arbeidsrechtelijke kwesties, waaronder individuele ontslagzaken, dossiers op het gebied van sociale zekerheid, cao-zaken, reorganisaties en herstructureringen, medezeggenschap en bestuurdersaangelegenheden. Als sparringpartner helpt Frank menig ondernemer, in diverse branches en bedrijfstakken, om voor een specifiek dossier de mogelijkheden en risico’s in kaart te brengen en samen de juiste strategische richting te bepalen.

De beste oplossing vinden
Frank wordt beschreven als een gedreven en consciëntieuze advocaat. Cliënten waarderen het dat hij hen persoonlijk bijstaat als adviseur en businesspartner. Altijd  met een pragmatische insteek en oog voor het menselijke aspect. Zijn doel is om voor u op een pragmatische manier tot de beste oplossing te komen.