Rik Geurts

Rik Geurts is advocaat sinds 2006 en vanaf 2013 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam bij AKD, Louwers IP/Technology Advocaten en QuestIE. Rik is lid van de sectie Intellectueel Eigendom, IT & Privacy. Daarnaast maakt hij deel uit van het brancheteam Zorg en het brancheteam Gaming.

Rik weet niet beter dan dat je altijd vooruit moet blijven kijken, om problemen in de toekomst te voorkomen. Een toekomst die met betrekking tot zijn specialisatie Intellectueel Eigendom (IE), Informatie Technologie (IT) en Privacy niet vandaag, maar eigenlijk gisteren al is begonnen. Een toekomst waar hij vanaf dag één bij betrokken is. Hoewel digitaal, is de wereld helaas nog altijd niet transparant. Maar als iemand u kan vertellen hoe de digitale wereld er morgen uit ziet, dan is Rik het. Ongeacht of het nu gaat om het ontwikkelen, onderhouden en/of beheren van hard- en software oplossingen. Of bescherming van databanken en privacygevoelige vraagstukken. Rik beschermt en behartigt uw belangen met verve. En dat elke dag opnieuw.

Binnen het intellectueel eigendomsrecht is Rik thuis op het gebied van het auteursrecht, databankenrecht, het merken- en modellenrecht, het handelsnaamrecht en reclamerecht.

Rik heeft verder een ruime ervaring met IT-vraagstukken van uiteenlopende aard (zoals SaaS, ASP, cloud computing, elektronische handel, beveiliging), automatiseringscontracten en automatiseringsgeschillen. Ook houdt hij zich veelvuldig bezig met het privacyrecht

Specialisaties

Branches