Rik Geurts

> r.geurts@vil.nl - 088-90 80 838
Rik Geurts is advocaat sinds 2006 en vanaf 2013 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie IE/IT & Privacyrecht en maakt deel uit van de brancheteams Zorg en Gaming. Naast advocaat is Rik gastdocent op het gebied van privacyrecht bij de Nyenrode Business Universiteit en is hij als toezichthouder betrokken bij twee organisaties in de zorgsector.

Privactwetgeving
Rik heeft een bovengemiddelde vakkennis van privacywetgeving en van de praktijk van gegevensbescherming. Verder heeft hij ruime ervaring met IT vraagstukken, automatiseringscontracten en automatiseringsgeschillen. Binnen het intellectuele eigendomsrecht is Rik thuis op het gebied van het auteursrecht, databankenrecht, het merken- en modellenrecht, het handelsnaamrecht en reclamerecht.

Altijd vooruit blijven kijken
Cliënten beschrijven Rik als een bevlogen en resultaatgerichte advocaat. Iemand die weet dat je altijd vooruit moet blijven kijken om zaken goed te regelen en problemen in de toekomst te voorkomen. Een toekomst die met betrekking tot zijn specialisatie informatietechnologie, intellectueel eigendom en privacy niet vandaag, maar eigenlijk gisteren al is begonnen. Een toekomst waar hij vanaf dag één bij betrokken is. Hoewel digitaal, is de wereld helaas nog altijd niet transparant. Maar als iemand u kan vertellen hoe de digitale wereld er morgen uitziet, dan is Rik het. Hij beschermt en behartigt uw belangen met verve. Of het nu gaat om het ontwikkelen, onderhouden en/of beheren van hard- en softwareoplossingen. Of om bescherming van databanken en privacygevoelige vraagstukken.