Dewi Harkink

> d.harkink@vil.nl - 088-90 80 843
Dewi Harkink is sinds 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie IE/IT & Privacyrecht. Daarnaast maakt Dewi deel uit van het brancheteam Gaming en vervult hij de functie van functionaris gegevensbescherming.

Intellectueel eigendom en privacy
Dewi houdt zich bezig met adviseren, begeleiden en procederen in meerdere rechtsgebieden. Hij heeft bijzondere kennis opgebouwd op het gebied van privacy en intellectueel eigendom. Hij staat hoofdzakelijk ondernemers bij, vaak werkzaam in de IT-sector. Denk aan softwareontwikkelaars en -leveranciers. Het kan bijvoorbeeld gaan om het opstellen van een privacyverklaring, onderhandelen over een verwerkersovereenkomst, advies over auteursrechtelijke kwesties of het procederen in handelsnaamgeschillen. Met zijn ruime ervaring in complexe adviestrajecten behartigt Dewi de belangen van zijn cliënt.

Passie voor IT en techniek
Cliënten beschrijven Dewi als een analytisch sterke en toegankelijke advocaat. Als een betrokken adviseur, die de consequenties van actuele wetgeving zoals de AVG snel overziet. Hij vertaalt dit inzicht voor zijn cliënt naar een concreet juridisch advies. Zo maakt hij de meest complexe wet- en regelgeving begrijpelijk voor hen. Dewi stelt ondernemers op die manier graag in staat om nieuwe kansen te benutten. Dewi wordt verder gewaardeerd om zijn oprechte passie voor alles dat met IT en techniek te maken heeft. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met techniek, het ontwikkelen van websites en het beheren van systemen.

Specialisaties

Branches