Anna Kitslaar

> a.kitslaar@vil.nl - 088-90 80 849
Anna Kitslaar is sinds 2015 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Aansprakelijkheidsrecht & Procespraktijk en Ondernemingsrecht & Contracteren. Daarnaast maakt Anna deel uit van het brancheteam Finance.

Aansprakelijkheidsrecht in de breedte
Anna is gespecialiseerd in het aansprakelijkheidsrecht in de volle breedte. Ze houdt zich vooral bezig met adviseren en procederen over zorgplichten en aandeelhoudersgeschillen. Ondernemers vinden in Anna een betrokken expert aan hun zijde. Voor bijvoorbeeld het opstellen en aanpassen van contracten en tijdens een eventuele procedure. Daarnaast treedt Anna op in het tuchtrecht voor accountants: ze staat cliënten bij in hun gang naar de Accountantskamer. Welk vraagstuk zich ook aandient: door haar ervaring en professionaliteit dringt Anna snel door tot de kern van elke zaak. In goede samenwerking met haar collega’s vindt ze de oplossing waar haar cliënten mee vooruit kunnen.

Brede kijk op het recht
Anna wordt beschreven als een pragmatische en doelgerichte advocaat. Als een gedreven specialist, die met de juiste keuzes processen kan versnellen óf in sommige gevallen zelfs kan voorkomen. Haar oplossend vermogen, maar ook de snelheid waarmee zij oorzaak en gevolg weet te analyseren, maken haar tot een gewaardeerde sparringpartner voor haar cliënten. Anna vertrok na haar master Nederlands Ondernemingsrecht naar Amerika voor een tweede master. Daarvoor woonde ze een jaar in Hartford (Connecticut) en behaalde daar de master US Legal Studies. Deze internationale ervaring geeft haar een bredere kijk op het recht. Inmiddels heeft zij ook de postacademische specialisatieopleiding Grotius Onderneming & Aansprakelijkheid afgerond.