Anna Kitslaar

Anna Kitslaar is sinds 2015 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Onderneming & Contracteren. Daarnaast maakt Anna deel uit van het brancheteam Finance en Food.

Anna is na haar master Nederlands Ondernemingsrecht naar Amerika vertrokken voor een tweede master. Ze woonde een jaar in Hartford en behaalde daar de master US Legal Studies aan de University of Connecticut School of Law. Deze internationale ervaring geeft haar een bredere kijk op het recht.

Anna is pragmatisch ingesteld en weet dat de juiste keuzes processen kunnen versnellen óf in sommige gevallen zelfs kunnen voorkomen. Haar oplossende vermogen, maar ook de snelheid waarmee zij oorzaak en gevolg weet te analyseren, maken haar tot een goede advocaat. Ook op sportief gebied komt haar snelheid goed van pas. Zo is ze al van jongs af aan op de atletiekbaan van Prins Hendrik in Vught te vinden waar ze ook bij de organisatie van diverse wedstrijden haar steentje bijdraagt.