Inge Lakwijk

> i.lakwijk@vil.nl - 088-90 80 844
Inge Lakwijk is sinds 2012 advocaat en vanaf 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is lid van de secties Insolventie & Herstructurering, Onderneming & Contracteren en IE, IT & Privacy. Daarnaast maakt Inge deel uit van het brancheteam Gaming.

Brede kennis en ervaring
Inge focust zich op de financiële huishouding van ondernemingen en hun relaties met financiers: van banken, lease- en factormaatschappijen tot handelscrediteuren en private investeerders. Dit maakt haar een waardevol lid van de sectie Insolventie & Herstructurering. Na haar start als advocaat in Eindhoven, deed Inge ervaring op in de conflictbeheersings- en procespraktijk. In 2017 heeft zij op projectbasis als griffier opgetreden bij de afdeling handelszaken van de rechtbank Oost-Brabant. Ze kent de praktijk van het procederen dus van beide kanten. Inge ondersteunt gamingbedrijven voornamelijk bij het sluiten van contracten. Zij is hierbij scherp en waakzaam, weet valkuilen te vermijden, want uw onderneming is geen spelletje.

Een afgewogen advies
Inge wordt beschreven als een zorgvuldige advocaat die werkt vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid. Ze draagt graag bij aan het succes van ondernemers vol bezieling voor hun product. Zoals ontwerpers en ontwikkelaars die volledig opgaan in de inhoud van hun vak. Haar respect voor creatief vakmanschap blijkt ook uit haar opleidingsachtergrond: voordat ze rechten ging studeren, voltooide ze de vakopleiding tot goudsmid. Inge stelt zich wendbaar en flexibel op. Ze anticipeert op de situatie en zoekt een opening, ook als de onderneming in zwaar weer verkeert. Cliënten waarderen het dat Inge de rust bewaart in uitdagende situaties. Ze biedt een afgewogen advies. Ook Inges vriendelijkheid wordt gewaardeerd, ze helpt cliënten op het juiste moment om de moed erin te houden.