Inge Lakwijk

Inge Lakwijk is sinds 2012 advocaat en vanaf 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Inge is lid van de secties Insolventie & Herstructurering en IE, IT & Privacy. Daarnaast maakt zij deel uit van het brancheteam Gaming.

Inge begon als advocaat in Eindhoven, waar zij ervaring heeft opgedaan in de conflictbeheersings- en procespraktijk. In 2017 heeft zij op projectbasis als griffier opgetreden bij de afdeling handelszaken van de Rechtbank Oost-Brabant. Ze kent de praktijk van het procederen dus van beide kanten.

Inge focust zich op de financiële huishouding van ondernemingen en hun relaties met financiers; van banken, lease- en factormaatschappijen tot handelscrediteuren en private investeerders. Dit maakt haar een waardevol lid van de sectie Insolventie & Herstructurering. Naast het recht heeft ze een fascinatie voor techniek. Zowel voor tastbare industrie (voordat ze rechten ging studeren, voltooide ze de vakopleiding tot goudsmid) als voor digitale technologie. Maar het mooiste vindt ze de samenwerking met mensen die vol zijn van passie voor hun product. Zo wordt ze blij van ontwerpers en ontwikkelaars die helemaal op kunnen gaan in de inhoud van hun vak. Door hen het juridische ‘gedoe’ uit handen te nemen, draagt ze daar graag aan bij.