Inge Lakwijk

Inge Lakwijk is sinds 2012 advocaat en vanaf 2017 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was zij werkzaam bij Reijnders Advocaten. Inge is lid van de secties Onderneming & Contracteren en Insolventie & Herstructurering. Daarnaast maakt zij deel uit van het brancheteam Gaming.

Inge heeft rechten gestudeerd aan Tilburg University. Voordat zij zich aansloot bij Van Iersel Luchtman Advocaten was ze onder meer enkele jaren ondernemingsrechtadvocaat in Eindhoven. Daar heeft zij onder meer haar specialistische ervaring opgedaan in de procespraktijk.

Voordat Inge rechten ging studeren was ze goudsmid, waarvoor ze de vakopleiding Edelsmeden & Fijne Techniek in Amsterdam met succes had afgerond. Hoewel goudsmeden een schitterend beroep is, wilde Inge na verloop van tijd meer bezig zijn met haar hoofd dan met haar handen. Meer gericht op inhoud, dan op de buitenkant.

Inge bekijkt elke zaak in al zijn facetten, is creatief, maar ook tot op de millimeter nauwkeurig. Ze heeft de rust en het analytisch overzicht om in omvangrijke en complexe zaken onverstoorbaar naar haar einddoel toe te werken. En dat geeft resultaat. De kalmte en grondigheid van Inge zijn goud waard bij de afwikkeling van faillissementen. Maar ook ondernemers doen hun voordeel met haar vakmanschap.

Als jeugdruiter deed Inge tot op het hoogste amateurniveau mee aan dressuur- en springwedstrijden.

Van Iersel Luchtman Advocaten

Alle advocaten
richard-van-der-jagt-lr-juli-2017.jpg
charlotte-posthuma-lr-jan-2019.jpg
anna-kitslaar-lr-juli-2017.jpg
rik-geurts-lr-juli-2017.jpg
floor-van-der-pol-lr-sept-2017.jpg
stef-leijten-lr-juli-2017.jpg