Mark Kersten

> m.kersten@vil.nl - 088-90 80 845
Mark Kersten is sinds 2021 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Vastgoedrecht en Herstructurering & Insolventierecht. Daarnaast is hij lid van het brancheteam Bouw & Huisvesting.

Vastgoed- en insolventierecht
Binnen het vastgoedrecht legt Mark zich hoofdzakelijk toe op het adviseren van partijen als projectontwikkelaars, aannemers en architecten.  Daarnaast kunnen cliënten ook in procedures rekenen op een bevlogen advocaat die het maximale uit hun zaak haalt. Doordat veel van Marks cliënten grote bedrijven in de bouwsector zijn, heeft hij bijzondere kennis van en ervaring met deze branche en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Ook het insolventierecht wordt door Mark in de volle breedte beheerst. Hij behartigt de belangen van betrokken partijen door in mogelijkheden te denken en doeltreffend te onderhandelen.

Hart voor de zaak
Cliënten beschrijven Mark als een sociaal vaardig advocaat die met hart voor de zaak hun belangen verdedigt. Daarbij valt ook zijn accuratesse positief op. Mark hanteert een strategische en creatieve aanpak die maximaal is toegesneden op uw onderneming. Hij opereert slagvaardig en doortastend en heeft oog voor zowel de korte als lange termijn. Hij is gedreven om zijn cliënten in elke situatie te voorzien van het beste advies of  te procederen indien nodig. Daarbij maakt hij zich hard voor elke cliënt en gaat uitdagende situaties niet uit de weg. Want als de impasse een gegeven is, is het doorbreken ervan de kunst.