Floor van der Pol

Floor van der Pol is sinds 2016 advocaat en vanaf 2017 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was zij werkzaam bij Banning. Floor is lid van de secties Onderneming & Contracteren en Fusies & Overnames.

Floor heeft haar bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht behaald. Vervolgens heeft ze de Engelstalige master European Private Law aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote interesse voor het internationale contracten- en ondernemingsrecht. Haar masterscriptie schreef Floor dan ook in die richting.

Naast haar studie verrichtte Floor vrijwilligerswerk als juridisch adviseur en was zij lid van de Opleidingscommissie Engelstalige masters van de Universiteit van Amsterdam. In haar werk weet Floor de hoofdzaken feilloos te onderscheiden van de bijzaken. Hoewel ze graag snel resultaten wil boeken, gaat ze niet over één nacht ijs. Ze steekt pas over als alle partijen precies weten waar ze aan toe zijn en er geen losse eindjes zijn. Maar dan gaat ze ook recht op haar doel af. Uiteraard met de belangen van haar cliënt voorop. In haar vrije tijd brengt Floor graag veel tijd door met haar familie en vrienden, al houdt ze er zeker ook van om verre reizen te maken.