Ton Rottier

Ton Rottier is sinds 1984 advocaat en vanaf 2017 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij vanaf 1994 werkzaam bij Rottier Advocaten waar hij de oprichter van was. In 2017 sloot dit kantoor zich aan bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Ton is lid van de sectie Onderneming & Contracteren en Aansprakelijkheid & Procespraktijk.

Een dossier kan nog zo omvangrijk zijn, vaak bepalen kleine (soms banale) feitjes of de zaak gewonnen of verloren wordt. De truc is om deze op te sporen. Ton weet als geen ander dat daarvoor een goede juridische analyse voorafgaand aan elke zaak onontbeerlijk is. Dat onderstreept het belang er tijdig bij te zijn: grote zaken aanpakken als ze nog klein zijn. Een zaak wordt namelijk beslist op feitjes. Hoe dik een dossier ook wordt, of dreigt te worden.

Ton studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Na zijn afstuderen is hij als advocaat werkzaam geweest bij een advocatenkantoor te Oosterhout en later bekleedde hij de functie van beleidsbepalend jurist bij een grote accountantsorganisatie. In 1994 vestigde Ton zich als zelfstandig advocaat onder de naam Rottier Advocaten.

Inmiddels beschikt Ton over bijna 35 jaar ervaring in de juridische dienstverlening. Hij heeft gedurende deze jaren een bijzondere expertise opgebouwd in de zakelijke juridische dienstverlening aan de ondernemerskant en daarnaast in het agrarisch ondernemingsrecht.