Frank Smetsers

> f.smetsers@vil.nl - 088-90 80 800
Frank Smetsers is advocaat sinds 2003 en vanaf 2006 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Ondernemingsrecht & Contracteren en Herstructurering & Insolventierecht.

Curator in faillissementen
Als ondernemingsrechtadvocaat adviseert Frank cliënten over samenwerkingen met andere bedrijven: joint ventures, leverings- en afnameovereenkomsten en andere commerciële contracten. Veel van Frank’s klanten zijn bedrijven in de levensmiddelenbranche. Hij heeft dan ook bijzondere kennis van en ervaring met deze branche en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Frank is daarnaast specialist op het gebied van het insolventierecht. Hij is niet alleen regelmatig curator in faillissementen, maar vooral ook adviseur van bedrijven in financiële moeilijkheden. Daarnaast staat hij crediteuren en bestuurders bij die betrokken raken bij een faillissement.

Passend maatwerk leveren
Frank houdt van de kleine letters zonder zichzelf daarin te verliezen. Zijn cliënten beschrijven hem als een zorgvuldige en professionele advocaat die tot in detail wil weten waar het over gaat. Hij benut de kennis en kunde van zijn collega’s goed, beoordeelt of redigeert contractstukken kritisch en is vasthoudend in daaropvolgende onderhandelingen. Hij ziet kansen waar anderen alleen de beperkingen zien. Passend maatwerk leveren, dat is zijn handelsmerk. Waarin de menselijke kant van een zaak nooit vergeten zal worden. Goed juridisch advies moet u tenslotte passen. Als bedrijf, als ondernemer en als mens.