Boemer Rental Services Group

Op 7 en 8 juli 2020 zijn de faillissementen uitgesproken van:

  • Boemer Beheer B.V. (KvK 34271980)
  • Boemer B.V. (KvK 10146236)
  • Meubelverhuur Hapeco B.V. (KvK 32023184)
  • JMT Evenementenservice B.V. (KvK 20043538)
  • JMT Floorcoverings B.V. (KvK 20099448)
  • New Energy Holding B.V. (KvK 20141764)
  • Ingenieurs Bureau Jac. Van der Veen B.V. (KvK 27102289)

Mrs. F.F.A. Smetsers (Van Iersel Luchtman, Breda) en E.W. Baart (Van Diepen Van der Kroef, Amsterdam) zijn aangesteld als curatoren. Op deze pagina wordt actuele informatie m.b.t. de faillissementen vermeld en worden enkele veelgestelde vragen beantwoord.

Crediteuren
Indien u een vordering heeft op een van de vennootschappen, kunt u die uitsluitend digitaal indienen via www.claimsagent.nl. U ontvangt op deze manier snel een bevestiging van de indiening van uw vordering.

Mocht u een leaserelatie hebben met gefailleerde(n) of een leverancier zijn met bijvoorbeeld een eigendomsvoorbehoud, dan kunt u uw rechten eveneens kenbaar maken via www.claimsagent.nl. U hoeft dit dus niet separaat te melden bij de curatoren.

Werknemers
Met alle werknemers wordt op zeer korte termijn contact opgenomen over hun dienstverband en de afspraken met het UWV. Wij verzoeken de werknemers te wachten tot er contact met hen wordt opgenomen. De curatoren zorgen ook dat er contact wordt gelegd met het UWV. Werknemers hoeven dus niet zelf contact op te nemen met het UWV.

Indien uw vraag niet kan wachten, verzoeken wij u een mail te sturen naar boemer@vil.nl. Er wordt dan spoedig contact met u opgenomen.

Klanten/opdrachtgevers
Op dit moment onderzoeken de curatoren de mogelijkheden voor een doorstart van de verschillende bedrijfsactiviteiten. Zodra hierover meer bekend is, wordt met de betrokken partijen contact opgenomen.

Mocht u klant en/of opdrachtgever zijn en vragen hebben over een gepland event, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar boemer@vil.nl. Er wordt dan op korte termijn contact met u opgenomen.

Overig 
Overige vragen kunt u stellen door een mail te sturen naar boemer@vil.nl.