Recht voor financieel professionals

Elk jaar organiseren wij cursussen voor financieel professionals. De VIL Academie biedt periodieke cursussen op de gebieden financieel recht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht. Tijdens de bijeenkomsten wordt uw kennis volledig up to date gebracht en komt u in contact met vakgenoten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arnoud van Campen (a.campen@vil.nl) die de cursussen coördineert. Hij is telefonisch bereikbaar via 088 - 90 80 800.

PE opleidingsuren
De VIL Academie is door de NBA en de onafhankelijke keuringinstantie Cedeo erkend. Hierdoor zijn voor het volgen van de cursussen drie PE-uren te behalen per cursus. De betreffende NBA code staat bij de cursus vermeld.

Cursussen 2019

Donderdag 20 juni
Insolventie - NBA code: 104045
Door onze ervaringen met de crisis, weten wij bij uitstek waar uw klant in deze gunstige tijden versterkingen kan aanbrengen en op welke wijze risico’s kunnen worden beperkt. De leden van ons team herstructurering en insolventie bespreken aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden welke valkuilen en kansen uw klant kan tegenkomen, zodat er actie kan worden ondernomen nu hij de wind nog in de zeilen heeft.

Donderdag 12 september
Finance event - NBA code: 104053 

Donderdag 14 november
Legal update AVG en e-Privacy verordening - NBA code: 104051
Wat is de stand van zaken na ruim een jaar bij AVG en wat gaat de komst van de e-Privacy verordening u brengen? Deze cursus biedt de deelnemers een verdiepingsslag privacyrecht in de praktijk, met de focus op financials.

Locatie / Tijdsduur
De cursussen van 20 juni en 14 november worden gegeven op ons kantoor aan de Meerendonkweg 21 in Den Bosch. De ontvangst is telkens om 15:00 uur waarna de cursus om 15:30 begint. Om 18:30 wordt afgesloten met een borrel.

Het Finance event vindt plaats in de Verkadefabriek, aan Boschdijkstraat 45  in Den Bosch.

Aanmelden
Deelname aan zowel de cursussen als ons Finance event is gratis. Mocht u een collega hebben voor wie de bijeenkomsten ook interessant zijn, is deze tevens van harte uitgenodigd. U kunt zich aanmelden middels een e-mail naar aanmelding@vil.nl.

Inhouse
We bieden de cursussen van de VIL Academie ook in-house aan. Op dit moment zijn dit:

  • Actualiteiten arbeidsrecht
  • Actualiteiten insolventierecht
  • Actualiteiten ondernemingsrecht
  • Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
  • Beroepsaansprakelijkheid dienstverleners
  • Bescherming persoonsgegevens, datalekken & privacy
  • M&A in one day
  • Procederen bij de Ondernemingskamer
  • Wet Financieel toezicht / Aansprakelijkheid voor toezichthouders

Mocht u behoefte hebben aan een specifiek onderwerp, dan is dit altijd bespreekbaar. Bij interesse in één van de cursussen brengen we graag een offerte op maat uit.