Gaming events

Het organiseren van een gaming event is het creëren van een eigen microcosmos. De deelnemers laten de beslommeringen van het gewone leven even voor wat ze zijn, en dompelen zich onder in de sfeer van uw event. Maar u weet als geen ander dat achter de schermen een wereld van afspraken, verantwoordelijkheden en verplichtingen schuilgaat.

Event
Het is de kunst om op de eventdatum alle puzzelstukjes naadloos in elkaar te laten vallen. U verstaat die kunst. Maar toch kunt u in het voorbereidingsproces tegen zeer uiteenlopende vragen aanlopen op het gebied van marketing, vergunningen, voedsel en veiligheid. Of misschien krijgt u wel te maken met het faillissement van één van uw leveranciers. Dan is het goed om te kunnen sparren met experts bij wie gaming echt op de kaart staat.

Passie
De advocaten van ons brancheteam Gaming denken vanuit hun passie voor gamen op juridisch vlak met u mee. Vragen op het gebied van contracten, intellectueel eigendom, privacy, financiering, aansprakelijkheid en arbeids-/vrijwilligersrecht kunnen zij snel en tegen een scherp tarief voor u beantwoorden. Kortom, eigenlijk al die zaken waar u zich liever niet mee bezighoudt, maar die wel cruciaal zijn voor een geslaagd event.