Recht op je doel af

Ons kantoor is een voorstander van voldoende beweging en verantwoord sporten. Met collega’s, maar zeker ook met onze relaties. Omdat we ook graag betrokken zijn bij mooie events in de steden waar we gevestigd zijn, zijn we partner van de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch en van de Bredase Singelloop.

Vestingloop – voorjaar
De Vestingloop dankt haar naam aan de vestingstad waar de loop ieder voorjaar plaatsvindt. 's-Hertogenbosch is één van de weinige steden waarin de vestingwerken op innovatieve wijze bewaard zijn gebleven. Op dit sportieve evenement kan er gekozen worden uit de afstanden 5 km, 10 km, 15 km en de kids run van 1 km. Er zijn vele waterpunten en bandjes op de route. Als blijvende herinnering finisht deze loop op spectaculaire wijze op de Parade.

Singelloop – najaar
Het eerste weekend van oktober is traditioneel het weekend van de Singelloop in Breda. De hardloopwedstrijd bestaat al meer dan 30 jaar en is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. De duizenden toeschouwers en de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours zetten Breda op ludieke wijze geheel op z’n kop. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon of familieloop.

logo-brandloyalty-vestingloop-2020.png            logo-singelloop-breda.jpg

Loopt u met ons mee?
Wilt u een keer met één van onze teams meelopen? Stuur dan een e-mail naar Stijn van Oosten (s.oosten@vil.nl).