Lezing Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)

Op donderdag 19 september organiseren onze arbeidsrechtadvocaten een lezing over de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab). Deze wet zal per 1 januari 2020 in werking treden.

Wet arbeidsmarkt in balans (Wab)
Tijdens de lezing gaan we in op de praktische gevolgen die de nieuwe wet met zich meebrengt. Denk daarbij aan de effecten van de wijzigingen op het gebied van het ontslagrecht. Zo bespreken we de extra grond om tot een ontslag te komen. Daarnaast zullen we aandacht geven aan de berekening van de transitievergoeding. Maar de Wab heeft ook gevolgen voor het flexrecht. Hier gaat het met name over de verruiming van de ketenregeling, de verplichtingen in geval van oproepovereenkomsten en payrolling.

Nadat u onze lezing heeft gevolgd, bent u volledig op de hoogte van de arbeidsrechtelijke gevolgen van de Wab. Zo kunt u indien nodig uw HR organisatie tijdig op deze wijzigingen (her)inrichten.

Programma
> 15.30 - inloop
> 16.00 - start lezing
> 16.45 - pauze
> 17.00 - vervolg lezing
> 17.45 - borrel (afronding 18:30)

Locatie & Aanmelden
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen. De lezing zal gehouden worden in de Gruyterfabriek aan de Veemarktkade 8 te ’s-Hertogenbosch. U kunt zich aanmelden via een e-mail naar aanmelding@vil.nl.