Annabeth van der Schoor

> a.schoor@vil.nl - 088-90 80 872
Annabeth van der Schoor is sinds 2021 als online marketeer werkzaam bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Vanuit de marketingafdeling ondersteunt ze ons kantoor bij de online zichtbaarheid. Zowel qua vindbaarheid op internet, als zichtbaarheid op de diverse sociale kanalen.

Online visitekaartje
Van Iersel Luchtman Advocaten zet vanuit een doordachte marketingcommunicatiestrategie onder andere actief in op social media. Hiermee loopt het kantoor voorop in de branche. Als online marketeer gelooft Annabeth uiteraard in de kracht social media. Met commercieel inzicht zorgt ze vanuit een heldere contentkalender voor een uitstekende online zichtbaarheid. Haar doel? Continuïteit en focus brengen op alle relevante digitale kanalen. Zo zorgt ze ervoor dat kantoor ook online een mooi en aansprekend visitekaartje presenteert.

Vis in het water
Annabeth volgde diverse opleidingen in (socialmedia)marketing en projectmanagement. ‘Altijd blijven leren’ ziet Annabeth als de voorwaarde voor succes in een marketingwereld. Een wereld die continu verandert, vooral online. Met dezelfde tomeloze energie zet ze een heldere lijn uit waarmee ze de juiste online zichtbaarheid realiseert. Tegelijk wordt Annabeth gewaardeerd om haar collegialiteit, ze is gemakkelijk in de omgang. Zelf beschrijft ze Van Iersel Luchtman als een betrokken organisatie die de klant op één zet en waar hard wordt gewerkt, in een warme onderlinge sfeer. Een omgeving waar ze zich als een vis in het water voelt.