Dieneke Kuijpers

> d.kuijpers@vil.nl - 088-90 80 888
Dieneke Kuijpers is vanaf 2020 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij neemt als directeur plaats in het Dagelijks Bestuur.

Spil tussen diverse expertises
Dieneke was voorheen werkzaam als directeur van uitgeverij WPG Media in Amsterdam. Daarvoor werkte zij voor grote (inter)nationale bedrijven als Walt Disney en LEGO als business manager en marketing director. Naast haar sterke marketingachtergrond en bedrijfsmanagementervaring, heeft ze een ruime ervaring in het coachen en begeleiden van hoogopgeleide teams. In combinatie met haar oprechte interesse stelt dit haar in staat om de spil te vormen tussen de diverse expertises van ons team. Haar doel: groei en ontwikkeling voor ons kantoor vanuit een vruchtbare samenwerking met cliënten.

Groots denken, voor de lange termijn
Dieneke wordt gewaardeerd om haar strategisch, tactisch, commercieel en communicatief inzicht. Ze wordt ervaren als een inspirerende persoonlijkheid, die stevig in haar schoenen staat. Ze geeft de mensen in haar team veel vrijheid en vertrouwen. Want voor Dieneke geldt op de werkvloer: het geheel is beter dan de som der delen. En eenheid kan een team tot grote hoogte doen stijgen. Daarnaast staat Dieneke bekend als een creatief denker, die gemakkelijk nieuwe verbanden legt. Ze denkt graag groots en voor de lange termijn, vanuit een duidelijke visie. Waar nodig weet ze collega’s te prikkelen, uit te dagen. Want groeien doe je volgens Dieneke juíst buiten je comfortzone.