Sylvia Paul

> s.paul@vil.nl - 088-90 80 999
Sylvia Paul is vanaf 2001 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij maakt als secretaris onderdeel uit van het Dagelijks Bestuur.

Steun en toeverlaat
Sylvia was voorheen onder meer werkzaam als secretaris bij een grote speler in de automotive en bij een organisatieadviesbureau. Ze heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder Oplossingsgericht coachen en de opleiding Personeelsmanagement. Sylvia ondersteunt de advocaten in hun organisatorische werkzaamheden en stuurt het secretariaat aan. Naast haar secretariële werkzaamheden houdt Sylvia zich bezig met personeelszaken. Zowel intern als extern. Dit betekent dat zij de vacaturetrajecten begeleidt en betrokken is bij de sollicitatiegesprekken. Sylvia vervult voor ons gehele kantoor de rol van algemene vraagbaak. Voor een optimale samenwerking en teamresultaten.

Altijd op de hoogte
Haar collega’s waarderen Sylvia als een betrokken en zorgvuldig teamlid dat altijd overal van op de hoogte is. Een betrouwbare ‘rots in de branding’, die het meest in haar element is als de zaken zowel facilitair als organisatorisch op rolletjes lopen. Hier is zij bij van Van Iersel Luchtman Advocaten dan ook hoofdzakelijk verantwoordelijk voor. Door haar oprechte interesse in de medemens, past haar rol binnen ons kantoor haar als gegoten. Hoe complex de puzzel ook is, Sylvia zorgt ervoor dat alle stukjes op hun plek vallen. Ze zal niet rusten totdat het gewenste plaatje voor ons team compleet is.