Event Digital Health Innovation

Op 18 juni 2019 organiseren wij in samenwerking met E-sites een uniek evenement dat geheel in het teken zal staan van Digital Health Innovation: Van idee naar succesvol product. Hierbij nodigen wij u daar graag voor uit. Het event is bedoeld voor alle partijen die (zijdelings) met de zorg te maken hebben. U kunt zich aanmelden via de link Digital Health Innovation. Hier vindt u ook meer informatie over het event.
Van idee naar succesvol product

Stijgende zorgkosten, een sterk groeiende vraag naar innovatieve oplossingen en de opkomst van nieuwe technologieën maakt dat het voor veel zorginstellingen een bittere noodzaak om te innoveren. Wij zien echter steeds vaker dat innovatie stuit op verzet van stakeholders. Of dat een project blijft hangen door een gebrek aan de juiste juridische kennis of het uitblijven van voldoende financiële middelen. Digitaal innoveren in de gezondheidszorg is daarmee complex maar zeker niet onmogelijk! Om deze reden hebben wij een bijzonder programma met sprekers en interactieve workshops samengesteld om u een handvat te bieden om met Digital Health Innovation aan de slag te gaan.

Programma
> 13:00 – 13:45 Ontvangst met hapje en drankje
> 13.45 – 14:00 Opening
> 14:00 – 14:30 Hoe value based healthcare bijdraagt aan een beter leven voor hiv-patiënten
> 14:30 – 15:00 Stakeholders managen, samen innoveren. Hoe doe je dat?
> 15:00 - 15:45 Eerste ronde workshops. Keuze uit:
  - Zorginnovaties legal proof maken
  - Een design sprint
  - Stakeholders roadmap
> 15:45 - 16:00 Pauze
> 16:00 - 16:45 Tweede ronde workshops. Wederom een keuze uit de drie aangeboden workshops.
> 16:45 - 18:00 Borrel


Locatie & aanmelden

Voor dit evenement hebben we gekozen voor een inspirerende locatie: SX, Eindhoven, één van de blikvangers van Strijp-S op het terrein van de voormalige Phillips fabrieken. Centraal gelegen en daarmee goed bereikbaar. U kunt zich aanmelden via de link Digital Health Innovation. Mocht u een relatie of collega hebben voor wie dit event ook interessant is, dan is deze uiteraard eveneens van harte welkom!

Wij verwelkomen u en uw collega’s graag op dinsdag 18 juni in Eindhoven