Pieter van Osch is wars van grote woorden of ellenlange betogen. To the point en zonder omwegen wil hij naar de kern van de vraag om samen risico’s te kunnen analyseren en keuzes te maken. Serious business vraagt om serieuze antwoorden. Om duidelijkheid. Wat mag wel, wat mag niet? De regels van het spel zijn helder. Net zoals uw doelstellingen dat voor hem zijn. In zijn rol is dat voor hem essentieel en voor u of uw stakeholders misschien zelfs van levensbelang. Strategisch en commercieel inzicht en oprechte interesse in uw bedrijf maken Pieter een waardevolle sparringpartner voor de ondernemingen die hij bij staat.

Kort CV Mr P.J.H.M. van Osch

Pieter van Osch is advocaat sinds 2003 en vanaf 2017 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten.

Op het gebied van het Nederlands en Europees mededingingsrecht is Pieter een ervaren advocaat. Hij adviseert en procedeert op vrijwel alle vlakken van het mededingingsrecht, waaronder concentratiecontrole, kartelonderzoeken, misbruik van machtspositie, commerciële overeenkomsten en civiele schadeclaims. Tevens helpt hij ondernemingen bij het ontwikkelen en opzetten van compliance programma's. Daarbij staat hij zijn cliënten bij in het Nederlands, Engels en Duits.

Voordat Pieter zich aansloot bij Van Iersel Luchtman is hij verbonden geweest aan Clifford Chance in Amsterdam en Latham & Watkins in Brussel. Vanaf 2012 was hij op tijdelijke basis verantwoordelijk voor de mededingingsrechtpraktijk van Holland Van Gijzen. Daarnaast heeft Pieter ervaring opgedaan binnen het bedrijfsleven bij VION Food Group.


Pieter verzorgt regelmatig cursussen mededingingsrecht voor het Instituut voor Juridische Opleidingen. 

Contact Mr P.J.H.M. van Osch

Bezoekadres:
Meerendonkweg 21, 5216 TZ ‘s-Hertogenbosch
Postadres:
Postbus 44, 5201 AA ’s-Hertogenbosch

Telefoon (088) 908 08 00, fax (088) 908 06 00

Email:
p.osch@vil.nl