Richard van der Jagt zal zich niet snel de les laten lezen, laat staan de mond laten snoeren. Eerder is hij anderen te snel af. Maar als goed geoefend luisteraar hoort hij natuurlijk wel wat anderen zeggen, al denkt hij daar soms het zijne van. Zonder het achterste van zijn tong te laten zien pareert en relativeert hij bijzonder handig door derden ingenomen standpunten. Zonder onnodige energie aan irrelevante details te verspillen. Hoofdzaken van bijzaken onderscheidend om daar vervolgens naar te handelen. Wat anderen daar ook van denken of vinden. Want waar een wil is, is ook een weg. Waar nodig over onontgonnen wegen, maar alleen als dat een zaak ten goede komt én als dat past binnen een strategie. Een rechte lijn is immers niet altijd de kortste. Maar daar komt u met Richard in uw team snel genoeg achter.

 

Kort CV Mr R. Van der Jagt

Richard is advocaat sinds 2012 en vanaf dat moment verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij maakt deel uit van de secties Aansprakelijkheid & Procespraktijk en Insolventie & Herstructurering.

Richard behartigt binnen het ondernemingsrecht de civiele belangen van ondernemers. Zo staat hij hen veelvuldig bij in kwesties die betrekking hebben op het nationale en internationale verbintenissen- en contractenrecht. Zowel binnen als buiten de rechtszaal. Richard treedt ook met regelmaat op voor bestuurders in bestuurdersaansprakelijkheidskwesties. Daarnaast werkt Richard nauw samen met curatoren in faillissementen. Zo ondersteunt hij curatoren onder andere bij de afwikkeling van faillissementen, maar treedt hij ook voor hen in rechte op in onder andere incassozaken en bestuurdersaansprakelijkheidszaken.

Contact Mr R. Van der Jagt

Bezoekadres:
Wilhelminapark 15, 4818 SL Breda
Postadres:
Postbus 4810, 4803 EV Breda

Telefoon +31 (0)88 908 08 00, fax +31 (0)88 908 06 00

Email
r.jagt@vil.nl

Blogs van Mr R. Van der Jagt

Hoge Raad: nieuwe vennoten v.o.f. en c.v. óók aansprakelijk voor oude schulden!

Gepubliceerd op 13-03-2015

De Hoge Raad heeft op 13 maart 2015 een belangrijke uitspraak gewezen over de hoofdelijke aansprakelijkheid van vennoten in een v.o.f. en een c.v. De Hoge Raad oordeelde dat nieuw toetredende vennoten ook hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de schulden van de vennootschap die zijn ontstaan vóórdat zij toetraden. Lees meer