Banner

Van Iersel Luchtman

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten, het advocatenkantoor voor de ondernemer.

Al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in zes verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor u.

Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. Wij zijn een team van samenwerkende advocaten die naast u staan. Daarbij maken wij optimaal gebruik van elkaars kennis en worden daarbij gedreven door hetzelfde doel. Uw branche is onze branche, uw uitdagingen zijn onze uitdagingen en uw kansen zijn onze kansen. We zeggen dan ook niet voor niets Van Iersel Luchtman & U.

Gouden Zandloper

In 2019 won ons kantoor de Gouden Zandloper voor de beste marketingcampagne van het jaar. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door platform Advocatie van uitgeverij Sdu. We wonnen deze prijs voor onze ‘& U’ campagne die als pragmatisch, compleet en vooral zeer sympathiek werd bestempeld.

Brexit

Waarschijnlijk treedt het Verenigd Koninkrijk dit jaar officieel uit de Europese Unie. Exporteert u naar, of importeert u uit het Verenigd Koninkrijk? Of bent u afhankelijk van Britse toeleveranciers of heeft u daar dochtermaatschappijen? Wij houden u hierover graag op de hoogte.