Banner

Van Iersel Luchtman

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten, het advocatenkantoor voor de ondernemer.

Al meer dan 60 jaar bedienen we mooie bedrijven en ondersteunen we inspirerende ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in zes verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor u.

Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven wij dicht bij onze opdrachtgevers. Wij zijn een team van samenwerkende advocaten die naast u staan. Daarbij maken wij optimaal gebruik van elkaars kennis en worden daarbij gedreven door hetzelfde doel. Uw branche is onze branche, uw uitdagingen zijn onze uitdagingen en uw kansen zijn onze kansen. We zeggen dan ook niet voor niets Van Iersel Luchtman & U.

Corona 
Ook gedurende de corona-uitbraak staan wij volledig voor u klaar. Uiteraard hebben wij maatregelen getroffen om onze medewerkers en onze relaties te beschermen en het risico op besmetting te minimaliseren. Zo gaan door ons geplande events tot augustus 2020 helaas niet door.

Helpdesk corona