Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten

hét advocatenkantoor voor de ondernemer.

Alle advocaten

Kantoor ’s-Hertogenbosch

Welkom bij Van Iersel Luchtman Advocaten

hét advocatenkantoor voor de ondernemer.

Alle advocaten

Kantoor Breda

Van Iersel Luchtman Advocaten,
hét advocatenkantoor voor de ondernemer.

Al 65 jaar ondersteunen wij bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan we ze bij in uitdagende tijden. Wij leveren juridische diensten van hoge kwaliteit op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches. Wij weten daardoor precies wat er binnen een specifieke sector leeft.

De persoonlijke benadering van ons advocatenkantoor

Meer dan één advocaat die u bijstaat in voor- en tegenspoed, zijn wij zijn een team van samenwerkende advocaten die naast u staan. Hiervoor maken wij optimaal gebruik van elkaars kennis. Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland. Onze advocaten zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat bedrijven en ondernemers graag met ons werken.

24 mei 2023

Structuur van de transactie (aandelen, activa/passiva of fusie?) | Deel 2 van reeks Bedrijfsoverdracht

Zoals in deel 1 van de reeks Bedrijfsoverdracht “Verkoopklaar maken van uw onderneming” was aangekondigd zal de komende maanden door het Van Iersel Luchtman Advocaten M&A-team een reeks blogs worden geschreven, waarbij wordt ingegaan op de juridische aspecten van bedrijfsoverdracht, oftewel: aan- of verkoop van ondernemingen. In dit tweede blog zal worden ingegaan op de verschillende manieren waarop een bedrijf kan worden verkocht.

Banner