Full service juridische dienstverlening 

Gespecialiseerd in diverse branches

Het advocatenkantoor voor de ondernemer

Advocaat in het financieel recht

Een advocaat moet goed op de hoogte blijven van de veranderingen in het financieel recht. Deze veranderingen gaan namelijk steeds sneller en het missen van kennis heeft kostbare consequenties. Onze advocaten uit Breda en Den Bosch zijn experts op het gebied van de Nederlandse en Europese wet- en regelgeving. Hierdoor staat ons advocatenkantoor u als ondernemer bij in geschillen met bijvoorbeeld de belastingdienst of banken. Financieel recht is echter breder dan dit, zo breed dat het advies goed van pas komt. Hierin komt de expertise over het financieel recht van onze advocaat u goed van pas.

Vragen? Neem contact op

Een advocaat in het financieel recht ondersteunt uw onderneming

Ons advocatenkantoor levert al meer dan 60 jaar gedegen juridisch advies aan bedrijven en ondernemers. Onze advocaten ondersteunen u tijdens de groei van uw onderneming, of staan u bij in uitdagende tijden. Het risico bestaat altijd dat uw onderneming het financieel zwaar krijgt. Een advocaat van Van Iersel Luchtman Advocaten die gespecialiseerd is in financieel recht, adviseert u in dit soort situaties. Onze advocaten zijn echter niet alleen gespecialiseerd in financieel recht. Zij werken namelijk ook samen met experts in het vastgoedrecht en andere rechtsgebieden. Zij voorzien u allemaal van een full-service-dienstverlening.

Maak een afspraak en kom langs

Ons advocatenkantoor heeft vestigingen in Breda en Den Bosch. U bent in beide vestigingen van harte welkom om het financieel recht te bespreken met onze advocaat. Hier bespreken wij uw wensen en belangen, waarna wij u voorzien van passend advies. Maak nu een afspraak door te bellen naar (088) 90 80 800 of een e-mail te sturen naar info@vil.nl.