Carolijn Slegers

Carolijn Slegers is sinds 2014 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Carolijn is lid van de secties Onderneming & Contracteren en Insolventie & Herstructurering. Daarnaast maakt zij deel uit van het brancheteam Bouw.

Carolijn is een enthousiaste advocaat met het hart op de tong. Op het terrein van insolventierecht houdt zij zich hoofdzakelijk bezig met het ondersteunen van curatoren bij de afwikkeling van faillissementen. Ze heeft een heldere kijk op zaken. Door bij verschillende scenario’s de mogelijke risico’s te schetsen kan zij uw kansen goed inschatten. Uiterst doordacht en zelfbewust brengt zij orde in én orde op zaken. Ondernemend waar nodig en altijd zakelijk.

Ook treedt Carolijn regelmatig op als advocaat van de curatoren in het kader van (bestuurders)aansprakelijkheidsprocedures. Doordat ze zowel werkzaam is in de insolventie- en ondernemingsrechtpraktijk, kan zij dossiers snel overzien en haar cliënten goed en helder adviseren. Waar daadkracht en oplossend vermogen elkaar ontmoeten, creëert Carolijn onderscheidend vermogen waardoor u gehoord wordt. Luid en duidelijk, in onmisbare woorden. Ze is ambitieus en staat dan ook bekend om haar doorzettingsvermogen wat voorheen goed van pas kwam op het hockeyveld. Tegenwoordig heeft ze meer interesse in interieurdesign.