Carolijn Slegers

> c.slegers@vil.nl - 088-90 80 875
Carolijn Slegers is sinds 2014 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Zij is curator en lid van de secties Ondernemingsrecht & Contracteren en Herstructurering & Insolventierecht. Daarnaast maakt Carolijn deel uit van het brancheteam Bouw.

Doelgericht adviseren
Carolijn is zowel werkzaam in de ondernemingsrecht- als in de insolventiepraktijk. Dit stelt haar in staat om dossiers snel te overzien en haar cliënten helder en praktisch te adviseren. Carolijn treedt op als advocaat in het kader van (bestuurders)aansprakelijkheidsprocedures, maar ook als curator tijdens de afwikkeling van faillissementen. Daarnaast is Carolijn gespecialiseerd in Bouwrecht. Omdat zij bij een grote installateur als bedrijfsjurist gedetacheerd heeft gezeten, weet zij als geen ander tegen welke juridische uitdagingen bouwbedrijven aanlopen. Mocht het daarbij tot een conflict komen, procedeert zij voor de rechter of Raad van Arbitrage voor de Bouw. 

Heldere kijk op zaken
Carolijn wordt omschreven als een energieke en toegankelijke advocaat. Cliënten ervaren haar als een enthousiaste doorzetter die het hart op de tong draagt. Tegelijk heeft ze een heldere, praktische kijk op zaken. Uiterst doordacht brengt zij orde in én orde op zaken. Ondernemend waar nodig en altijd zakelijk, in een uitstekende samenwerking met haar team. Als cliënt weet u wat u aan Carolijn heeft. Ze is ambitieus en staat dan ook bekend om haar doorzettingsvermogen. Waar daadkracht en oplossend vermogen elkaar ontmoeten, creëert Carolijn onderscheidend vermogen waardoor u gehoord wordt.