Finance

Ons brancheteam Finance staat alle spelers bij die actief zijn in de financiële wereld. Zo zijn wij bekend met het speelveld waarin accountants, fiscalisten, notarissen en corporate finance adviseurs opereren. Niet alleen kennen wij het tuchtrecht dat op meerdere van deze dienstverleners van toepassing is, wij zijn ook bekend met hun vaktechnische kader.

Wij adviseren tevens diverse financiële ondernemingen die tegen financiële toezichtregels aanlopen. Dit doen wij door ons continu te verdiepen in de regelgeving rondom nieuwe producten. Zo nodig voeren wij procedures tegen toezichthouders als de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.


Finesse binnen finance
Binnen de financiële wereld kennen onze specialisten alle finesses. Wij zijn bekend met de grote financiële instellingen, de manier waarop zij werken en de financiële zekerheden die zij van ondernemers vragen. Daardoor zijn wij in staat impasses te doorbreken. Ook kent ons brancheteam de ins & outs van de spelers op en rondom de financiële markten, van beleggers tot financiële ondernemingen. Maar ook voor financiële vraagstukken van bestuurders van vennootschappen zijn wij uw business partner. Met een juridische blik zoeken wij naar praktische oplossingen.

Beroepsaansprakelijkheid
Zakelijke dienstverleners lopen vandaag de dag steeds meer risico’s. Bij veel (tucht)klachten volgt later een financiële claim. Binnen ons team is alle kennis en ervaring aanwezig op het gebied van beroepsaansprakelijkheid om dit te voorkomen of zo veel mogelijk te beperken. Wij kennen namelijk het klappen van de zweep.

Aandachtsgebieden
Binnen Finance hebben wij de volgende aandachtsgebieden:

  • Accountants
  • Beleggers
  • Corporate Finance adviseurs
  • Financiële ondernemingen
  • Fiscalisten
  • Notarissen