Vastgoedrecht

Onze vastgoedspecialisten zijn volledig thuis in het omgevingsrecht en het civiele vastgoedrecht. Wij adviseren u dan ook adequaat over de gebruiks- en bouwmogelijkheden die bijvoorbeeld een bestemmingsplan biedt. Maar ook over de aankoop of huur van een bestaande of nieuwe locatie.

ONZE ADVOCATEN

Voor onze advocaten zijn alle vastgoedzaken common practice. Om het even of het om privaat- of om publiekrecht gaat. Of om het huren, bouwen, kopen of verkopen van vastgoed. Kleine lettertjes weten onze vastgoedspecialisten feilloos te duiden. De kortste en beste weg in de regelgeving vinden zij blindelings. Dat is geen overbodige luxe. Want het vastgoed- en omgevingsrecht is zeer veelzijdig en de belangen zijn groot. Kleine foutjes hebben dan ook meestal verstrekkende (financiële) gevolgen. Gelukkig zijn uw belangen bij ons in goede handen.

Onze specialisten houden zich ook specifiek bezig met het huurrecht. Het opstellen van een goede huurovereenkomst die is toegespitst op de concrete situatie is complexer dan het lijkt. Hoewel er online veel modellen beschikbaar zijn, zien de gebruikers ervan vaak door de bomen het bos niet meer. Want welke soort huurovereenkomst geldt er voor uw specifieke situatie? Het mag duidelijk zijn dat het belangrijk is om gemaakte afspraken op papier te hebben staan. Maar zorgt u er dan wel voor dat u geen zaken over het hoofd ziet of dat gemaakte afspraken uw belang schaden. Niet nu, maar zeker ook niet in de toekomst.