Aaron Bouman

Aaron Bouman is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de sectie Onderneming en Contracteren en van de sectie Insolventie en Herstructureringen.

Aaron heeft rechten gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens zijn studie heeft hij zich verdiept in het ondernemingsrecht en in het bijzonder in het enquêterecht. Gedurende zijn masterstudie was Aaron mede beheerder van een eigen website waarvoor hij korte juridische artikelen schreef. Verder is Aaron vier jaar vrijwilliger geweest bij de Stichting Rechtswinkel Gemert-Bakel.

Aaron houdt zich bezig met het brede ondernemingsrecht en adviseert en schrijft regelmatig over ondernemingsrechtelijke onderwerpen, zoals bestuurders- en aandeelhoudersgeschillen. Niet enkel het naadje van de juridische kous willen weten, maar ook het voor ogen houden wat de betrokken belangen zijn, kenmerkt zijn werkwijze. Gelijk hebben is vaak niet voldoende. Gelijk krijgen des te belangrijker. Het is een uitdaging die Aaron maar al te graag aangaat.