Aaron Bouman

> a.bouman@vil.nl - 088-90 80 806
Aaron Bouman is sinds 2019 als advocaat verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Hij is lid van de secties Ondernemingrecht & Contracteren en Herstructureringen & Insolventierecht.

Ondernemingsrecht 
Tijdens zijn masterstudie was Aaron medebeheerder van een eigen website waarvoor hij korte juridische artikelen schreef. Verder was hij vier jaar vrijwilliger bij de Stichting Rechtswinkel Gemert-Bakel. Bij Van Iersel Luchtman houdt Aaron zich bezig met het brede ondernemingsrecht. Hij richt zich hierbij vooral op de adviespraktijk aan (middel)grote bedrijven. Daarnaast schrijft hij regelmatig over ondernemingsrechtelijke onderwerpen, zoals bestuurders- en aandeelhoudersgeschillen en het enquêterecht. Aaron weet wat er juridisch speelt en kijkt graag breder dan uw specifieke vraagstuk. Naast de juridische aspecten, houdt hij ook de belangen van betrokkenen voor ogen.

Belangen voor ogen houden
Aaron wordt beschreven als zorgvuldig, gedreven en betrokken. Hij schept heldere verwachtingen en komt zijn afspraken na. Aaron is oprecht geïnteresseerd, zowel in uw onderneming als persoonlijk. De impact van een gerechtelijke procedure spreek hij altijd goed door met zijn cliënt. Zo geeft hij u als ondernemer snel inzicht waar u staat en hoe een juridisch complexe situatie in elkaar steekt. Dit vergroot de kans om te slagen in een eventuele procedure of om die juist te voorkomen. Aaron bijt zich graag vast in een vraag, om argumenten te vinden die pleiten voor zijn zaak. Want gelijk hebben is vaak niet voldoende. Gelijk krijgen des te belangrijker. Het is een uitdaging die Aaron graag aangaat.