Entertainment gaming

Ontwikkelaars van entertainment games zijn er in allerlei soorten en maten. Voor zowel startups als gevestigde ontwikkelaars is het cruciaal om de juridische zaken goed te regelen. Wij snappen echter dat uw financiële middelen hiervoor niet onbeperkt voorhanden zijn. Zeker gezien de uiterst competitieve markt waarin gespeeld wordt. Daarom bieden wij onze juridische dienstverlening aan tegen een scherpe prijs.

Startup
Bij een startup ligt de focus op het uitwerken van het idee. Daarbij rijzen vaak vragen over de bescherming van intellectuele eigendom, player acquisition en player retention in combinatie met privacywetgeving, monetisatie structuren, distributie en financiering. Ondertussen wordt niet altijd even kritisch gekeken naar contracten. Hoe voorkomt u nou een valse start waar u later in het proces nog veel last van kunt krijgen? Wij hebben de ervaring om u langs de juridische valkuilen heen te leiden en dragen zo juist bij aan een vliegende start.

Gevestigde ontwikkelaar
Een gevestigde ontwikkelaar heeft vaak al één of meerdere goedverkopende games ontwikkeld. Het bedrijf is opgezet en er zijn werknemers in dienst genomen. Maar is wel gekozen voor de juiste ondernemingsstructuur en bevatten de afgesloten (arbeids)contracten geen onduidelijkheden? Zijn uw merken goed vastgelegd en zijn uw contractspartijen gebonden aan een geldig geheimhoudingsbeding? En is de financiering wel solide geregeld? Wellicht is uw onderneming toe aan een professionaliseringsslag. Wij kunnen u hierin bijstaan zodat u zich ongestoord kunt blijven concentreren op ontwikkelen en ondernemen.