Rob van Seumeren

Rob van Seumeren is advocaat sinds 1994 en vanaf 1998 verbonden aan Van Iersel Luchtman Advocaten. Daarvoor was hij werkzaam bij Verschuur & Van Dijk. Rob is lid van de secties Insolventie & Herstructurering, Onderneming & Contracteren en Vastgoed. Daarnaast is hij voorzitter van het brancheteam Bouw en lid van het Dagelijks Bestuur.

Rob houdt er van om grenzen op te zoeken. En, waar mogelijk, te verleggen. Hij staat het liefst schouder aan schouder met ondernemers, zonder nog van hun zijde te wijken. Bij voorkeur bouwt hij langdurige relaties op omdat hij alle ins en outs van uw business wil kennen. Om u vervolgens gedegen te kunnen adviseren. En risico’s tot een minimum te beperken.

Als specialist vastgoedrecht adviseert Rob diverse bouwondernemers. Hij begeleidt hen bij het vastleggen van opdrachten en het opstellen van aanneemovereenkomsten. Vanzelfsprekend adviseert hij regelmatig over de rechtsvorm van samenwerkingsverbanden en de in het kader daarvan te maken afspraken. Tot slot staat Rob ondernemers bij in procedures over de kwaliteit van gerealiseerde bouwwerken.

Rob treedt tevens regelmatig op als curator of bewindvoerder in faillissementen respectievelijk surseances van betaling.