Faillissementsverslagen

Op het gebied van het insolventierecht en herstructurering is ons kantoor een landelijke speler. Onze insolventiespecialisten zijn dagelijks actief als curator in faillissement of bewindvoerder in surseance.

Alle faillissementen en surseances worden behandeld en afgewikkeld door onze deskundige advocaten van de sectie Insolventie & Herstructurering. Tot de faillissementen die wij de laatste jaren hebben behandeld, behoren bekende namen zoals It’s Electronics, Halfords, Geddes & Gilmore en House of Shoes. 

Informatie
Als schuldeiser of andere relatie van een gefailleerde onderneming heeft u vaak behoefte aan informatie: wat zijn de oorzaken van het faillissement en wat zijn de vooruitzichten voor mij als schuldeiser? Periodiek brengt de curator een openbaar verslag uit, waarin u de actuele stand van zaken kunt lezen. Deze verslagen zijn allemaal gepubliceerd in het Centraal Insolventieregister. U vindt op deze zoekpagina een heldere uitleg en alle verslagen die tot dit moment zijn uitgebracht.

Heeft u toch nog vragen over een faillissement? Neemt u dan contact op met ons op via 088 90 80 680 of via e-mail (info@vil.nl).