Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Eén van onze kernwaarden is ‘verbondenheid’: we voelen ons verbonden met elkaar, met onze cliënten, maar ook met initiatieven en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. Daarom zetten wij elk jaar een werkdag in het teken van MVO waarop iedereen belangeloos iets voor een ander kan betekenen. De VIL MVO dag. Op deze zelf te kiezen dag mogen collega’s (samen of alleen) vrijwilligerswerk doen bij een organisatie waar hun interesses en talenten passen.

Naast de VIL MVO dag hebben wij een aantal thema's bepaald waar we ons graag extra voor inzetten:

Gelijke rechten
De stichting Terre des Hommes komt wereldwijd op voor de rechten van het kind en probeert regeringen te dwingen zich aan die rechten te houden. Een streven waar wij als advocatenkantoor ons goed in kunnen vinden.


terre-des-hommes.jpg

Cultureel erfgoed
We beschermen ons cultureel erfgoed door de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch en de Grote Kerk in Breda te ondersteunen. Deze monumentale en beeldbepalende gebouwen sieren niet alleen onze steden, ze behoren tevens tot de vier belangrijkste monumenten van de Noord-Brabant.

sint-jan-den-bosch-1.jpg

Kunst en cultuur
Om de kwaliteit en bereikbaarheid van kunst en cultuur te bevorderen zijn we Vriend van de Verkadefabriek te 's-Hertogenbosch. Hiermee ondersteunen we deze culturele instelling in haar streven naar meer artistiek ondernemerschap.

kunst-en-cultuur-2.jpg

Sport en vitaliteit
Wij zijn een voorstander van voldoende beweging en verantwoord sporten. Dit komt tot uiting in onze rol als partner van de Bredase Singelloop waar we de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun sponsoren en als sportievepartner van de Kangoeroeloop in Vught.

vestingloop-div-op-podium.jpg

Onderwijs
We delen graag onze kennis. Daarom geeft een aantal van onze advocaten kosteloos college op diverse onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan de Tilburg University, de Radboud Universiteit en de Juridische Hogeschool (Avans-Fontys).

lesgeven.jpg

Lokaal
We staan dichtbij onze cliënten en zijn graag betrokken bij de lokale gemeenschap. Dit uit zich onder andere in de aansluiting bij het maatschappelijk betrokken initiatief Betrokken Ondernemers Breda

breda-betrokken-ondernemers.jpg