Over U

U houdt zich het liefst bezig met de corebusiness van uw bedrijf. Maar in uw functie als DGA, bedrijfsjurist, adviseur of manager bent u ook verantwoordelijk voor het oplossen van juridische uitdagingen. En uw zaken juridisch goed op orde hebben, is van levensbelang. Hiervoor werkt u het liefst intensief samen met een hoogwaardige partner. Een uitstekende advocaat die niet afstandelijk is, maar precies weet waar u het over heeft. Dat is wat wij voor u betekenen.

Van Iersel Luchtman
Wij dompelen ons volledig onder in uw wereld. Want een goede advocaat is niet alleen het beste op zijn vakgebied, maar weet ook wat u dagelijks bezighoudt. Hiervoor hebben een aantal van onze specialisten zich verenigd in een brancheteam. Binnen die branches bundelen we alle kennis die relevant is, vanuit advocaten die ook intrinsiek ‘iets’ met die branche hebben. En dat maakt het samenwerken een stuk makkelijker en efficiënter.

& U
Voor al uw juridische vraagstukken kunt u op ons rekenen. Wij staan u snel te woord, bieden u de beste oplossing en denken vanuit u als klant. Dat maakt ons anders dan andere advocatenkantoren. Want meer dan één advocaat die achter u staat in voor- en tegenspoed, zijn we een team samenwerkende advocaten die naast u staan. Optimaal gebruik maken van elkaars kennis en gedreven met hetzelfde doel. Uw branche is onze branche, uw uitdagingen zijn onze uitdagingen, uw kansen zijn onze kansen. Kortom, Van Iersel Luchtman & U.