Van Iersel Luchtman & Jij

Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden de juiste mix biedt tussen specialisatie, samenwerking en ondernemingszin? Een kantoor waar een prettige en collegiale werksfeer heerst en waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil jij werken in een uitdagende praktijk waar je direct aan de slag kan en er voldoende mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien? Dan zijn wij het advocatenkantoor voor jou!

Kijk hier of we vacatures hebben

Persoonlijke betrokkenheid
Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren. Onze persoonlijke betrokkenheid richt zich niet alleen op onze cliënt, maar uiteraard ook op onze collega's. We zeggen dan ook niet voor niks: Van Iersel Luchtman & Jij!

Thuiswerken
We hechten veel waarde aan je aanwezigheid op kantoor. Het is belangrijk dat we bij elkaar binnen kunnen lopen en face to face kunnen overleggen of koffiedrinken. Maar soms verdient het de voorkeur om een dossier ongestoord thuis door te nemen. In deze tijd is het thuiswerken onderdeel geworden van onze dagelijkse routine. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om bij gelegenheid thuis te werken. Zo kun je je werkweek zo efficiënt mogelijk inrichten.

Ontspanning
Naast samenwerken sluiten we de week af met een gezellige kantoorborrel. Daarnaast hebben we sowieso één keer per jaar een mooi event en mag je het jaarlijkse kantoorcabaret, waar we elkaar op een hilarische wijze een spiegel voor houden, zeker niet missen. Ook vinden wij het erg leuk om samen te sporten. Via onze wekelijkse kantoorbootcamp, of door mee te doen aan de jaarlijkse Vestingloop en Singelloop waar wij trotse sponsor van zijn. Stap je liever op de fiets? Dan hebben we mooie VIL-wielerpakjes beschikbaar.

De VIL MVO dag
Eén van onze kernwaarden is ‘verbondenheid’: we voelen ons verbonden met elkaar, met onze cliënten, maar ook met initiatieven en organisaties die maatschappelijk betrokken zijn. Daarom zetten wij elk jaar een werkdag in het teken van MVO. Een dag waarop iedereen belangeloos iets voor een ander kan betekenen. Op deze zelf te kiezen dag mogen collega’s (samen of alleen) vrijwilligerswerk doen bij een organisatie waar hun interesses en talenten passen.

Contact
Wil je meer informatie over het werken op ons kantoor? Dan kun je contact opnemen met Femke van den Bergh, via hr@vil.nl of 088 90 80 916.

Wie zijn wij?