Van Iersel Luchtman & Jij

Zoek jij een kantoor dat naast goede arbeidsvoorwaarden de juiste mix biedt tussen specialisatie, samenwerking en ondernemingszin? Een kantoor waar een prettige en collegiale werksfeer heerst en waar plaats is voor een goede verhouding tussen werk en privé? Wil jij werken in een uitdagende praktijk waar je direct aan de slag kan en er voldoende mogelijkheden zijn om je verder te ontplooien? Dan zijn wij het advocatenkantoor voor jou!

Kijk hier of we vacatures hebben

Persoonlijke betrokkenheid
Onze advocaten zijn stuk voor stuk gepassioneerd, betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat we al meer dan 60 jaar in de top van de advocatuur opereren. Onze persoonlijke betrokkenheid richt zich niet alleen op onze cliënt, maar uiteraard ook op onze collega's. We zeggen dan ook niet voor niks: Van Iersel Luchtman & Jij!

Thuiswerken
We hechten veel waarde aan je aanwezigheid op kantoor. Het is belangrijk dat we bij elkaar binnen kunnen lopen en face to face kunnen overleggen of koffiedrinken. Maar soms verdient het de voorkeur om een dossier ongestoord thuis door te nemen. In deze tijd is het thuiswerken onderdeel geworden van onze dagelijkse routine. Wij bieden je dan ook graag de mogelijkheid om in overleg bij gelegenheid thuis te werken. Zo kun je je werkweek zo efficiënt mogelijk inrichten.

Contact
Wil je meer informatie over het werken op ons kantoor? Dan kun je contact opnemen met Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur, via db@vil.nl of 088 90 80 999.

Wie zijn wij?