Van Iersel Luchtman & Jij

Wij laten regelmatig studenten die met hun eindfase (master) van hun studie (met civiel effect) bezig zijn kennismaken met de advocatuur. Zowel op ons kantoor in Breda als in ’s-Hertogenbosch.

Als student-stagiair staan wij naast je. En dat niet alleen tijdens werktijd. Zo sluiten we de werkweek vaak af met een gezellige kantoorborrel en vinden we het ook leuk om samen te sporten via onze wekelijkse kantoorbootcamp. Dus neem snel contact op of en wanneer we een plekje voor je hebben en kom bij ons een kijkje nemen!

VIL Stage
Als student-stagiaire word je begeleid door meerdere advocaten binnen ons kantoor. De student-stage is dan ook niet alleen een mooie mogelijkheid om te kijken of de advocatuur bij je past, maar ook of  dat geldt voor ons kantoor. Want als we beide tevreden zijn en we hebben toevallig een passende vacature, dan hebben onze student-stagiaires natuurlijk altijd een streepje voor!

Ervaringen
Benieuwd hoe onze student-stagiaires hun stage bij ons hebben ervaren? Lees hier hun bevindingen.

Sollicitatietraject
Enthousiast geworden om bij ons stage te lopen? Nadat we je cv en motivatie hebben ontvangen, kijken we of er een match en een plaats vrij is. Zo ja, dan nodigt onze student-stagecommissie je graag bij ons uit op kantoor ter verdere kennismaking. Vervolgens hoor je binnen afzienbare tijd of je bij ons aan de slag kan. Een student-stage duurt normaliter 8 weken.

Contact
Wil je meer informatie over een student-stage? Dan kun je contact opnemen met Femke van den Bergh, via hr@vil.nl of 088 90 80 916.

Wie zijn wij?