Vitaliteit

Wij zijn een voorstander van voldoende beweging en verantwoord sporten. Zo organiseren wij een wekelijkse bootcamp voor onze collega's en zorgen ervoor dat onze fietsers in professionele kleding kunnen sporten. Maar we tonen ook onze betrokkenheid middels een sponsorship bij vele lokale sportclubs en bij twee grootschalige hardloopevents.


Bredase Singelloop

Businessrun
Het bekendste hardloop evenement van Breda en wijde omgeving. Elke jaar, in het eerste weekend van oktober, worden er zo’n 19.000 deelnemers aangemoedigd door 85.000 enthousiaste supporters. Onderdeel van de Singelloop is onze Businessrun waar elk jaar bijna 500 teams aan deelnemen.


logo-singelloop-breda.jpg

Vestingloop Den Bosch

Wandeling
De hardloopwedstrijd van Den Bosch is de Vestingloop. Onderdeel van dit prachtige event is de 10 km, 25 km en zelfs 50 km wandeling waar wij de hoofdsponsor van zijn. Alle wandelingen lopen langs vertrouwde Bossche vergezichten en verrassende pareltjes.

vestingloop-2022-logo.png

Voor de editie van 2022 hebben we hard getraind. Zo liepen we van onze vestiging in 's-Hertogenbosch naar onze vestiging in Breda en tikten daarmee de 50 km aan. De langste wandelafstand waarvoor ingeschreven kon worden. Naast de wandeling deden we uiteraard ook mee aan de hardloopwedstrijden.

VIL wielerploeg

Naast dat we regelmatig onze hardloopschoenen aantrekken, stappen we ook vaak op de fiets. En dat mag dan natuurlijk ook best gezien worden!

vil-wielerkleding-3.png