Reviews

Het Collectief Poliklinische Farmacie (CPF) is een vereniging van ongeveer 80 poliklinische apotheken die binnen de grenzen van het mededingingsrecht samenwerken in de zorgverkoop. CPF behartigt de belangen van haar leden bij de totstandkoming van overeenkomsten met zorgverzekeraars voor de extramurale farmaceutische specialistische zorg.

"Van Iersel Luchtman biedt ons juridische bijstand. Zo beoordeelt ze de contracten met zorgverzekeraars. Het kantoor werkt zorgvuldig en scheidt hoofd- en bijzaken. Bij verschil van opvatting tussen poliklinische apotheken en zorgverzekeraars zal ze doorgaans adviseren er met een goed gesprek uit te komen. Ze is terughoudend in het in gang zetten van gerechtelijke procedures. Ik vind dat prettig omdat ze daarmee laat zien een partner te zijn die begrijpt dat (ook bij verschil van inzicht) poliklinische apotheken en zorgverzekeraars elkaar weer tegenkomen."

> Otto Kampen / Zorgmakelaar
www.cpfzorgmakelaar.nl

Van Doren Engineers is een familiebedrijf dat als doel heeft machines en productieprocessen intelligenter te maken. De dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee biedt het bedrijf opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

“We werken heel prettig samen met VIL. Door de jarenlange samenwerking kennen ze onze business als geen ander. Hierdoor is slagkracht ontstaan waardoor een snelle follow-up gegarandeerd is.”

> Jos van Doren / CEO
www.vandoren.nl

Het Pivot Park is een life sciences campus, met een speciale focus op farmaceutische innovatie. De campus biedt lab- en kantoorruimte van elke omvang met toegang tot hoogwaardige farmaceutische R & D-faciliteiten en infrastructuur en expertise.

"VIL helpt ons om te ondernemen.
Van inkoopvoorwaarden tot ondersteuning bij vastgoedzaken en van researchsamenwerkingsovereenkomsten tot arbeidscontracten. De advocaten zijn stuk voor stuk specialisten op hun eigen vakgebied en zijn bovendien heel plezierig om mee samen te werken."

> Brigitte Drees / Chief Executive Officer
www.pivotpark.com

CSU is scherp op een schone omgeving en al meer dan 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Het bedrijf is met verschillende vestigingen door heel Nederland en met ruim 16.000 medewerkers een top 3 speler in schoonmaak.

“Het is erg prettig samenwerken met Boudewijn Cremers. Hij biedt een helder advies, is to the point en geeft telkens goed aan wat we kunnen verwachten. Doordat er tevens een sterk team naast hem staat, krijgen we altijd snel en adequaat antwoord op al onze juridische vragen.”

> Rob Fortuin / Financieel directeur
www.csu.nl

Tzorg is een landelijke leverancier van huishoudelijke ondersteuning en individuele begeleiding binnen de Wmo. Het bedrijf onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor cliënten en de kwaliteit van de dienstverlening. De continuïteit in hulpverlening door Tzorg is voor cliënten, maar ook voor veel gemeenten, een belangrijke reden om gebruik te maken van haar dienstverlening.

 

"Vanuit Tzorg ontvangen wij een diversiteit aan vraagstukken op het gebied contractering. Van het opstellen tot uniforme overkoepelende raamovereenkomsten, tot complexe maatwerk oplossingen tussen meerdere partijen. Telkens is zorgvuldig en rechtmatig omgaan met zorggeld ons uitgangspunt. Boudewijn Cremers zorgt voor (pro)actief advies, heldere uiteenzetting en scherpe nuances. De impact en verwachtingen zijn hierbij kraakhelder. Een accuraat antwoord binnen heldere termijnen is de hoge standaard."

 

> Jeroen Kamerbeek / Commercieel Directeur
www.tzorg.nl

 

Profel is gespecialiseerd in op maat gemaakte kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Het bedrijf met Belgische roots is sinds 1985 actief op de Nederlandse markt. Via een netwerk van dealers worden jaarlijks zo’n 170.000 Profel kozijnen en deuren bij ongeveer 30.000 gezinnen gemonteerd. Het bedrijf telt meer dan 1.200 medewerkers.

"Omdat we zowel voor onze medewerkers als onze klanten streven naar een aangename evenwichtige samenwerking, is het belangrijk om ook juridische zaken op punt te stellen. Van Iersel Luchtman Advocaten staat ons zeer vlot bij met het verwezenlijken van deze missie."

>
Antoinette Dumon / Director Strategy & Marketing

www.profel.nl

Het Bossche Investeringsfonds is een publiek-privaat investeringsfonds bestaande uit de gemeente ’s-Hertogenbosch en zes (oud-)ondernemers. Zij investeert middels groeikapitaal, maar ook door haar knowhow en netwerk ter beschikking te stellen aan snel groeiende ondernemingen in de regio, bij voorkeur in de scale-up fase.

“We zijn happy met de samenwerking met VIL. De lijntjes met de kundige advocaten zijn kort. Daarnaast denken ze in oplossingen met altijd de totstandbrenging van een evenwichtige transactie als ultiem doel.”

> Leo van Schijndel / Investment Manager
www.bif.nl

Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921, met vestigingen verspreid door heel Nederland. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie. De ambitie van Kuijpers is om een betere wereld door te geven aan de volgende generatie. Waarbij het bedrijf als aanjager de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond wil maken.

“We werken al jaren heel prettig samen met VIL. Ze kennen onze business, ambities en doelen als geen ander. Zij begeleiden ons regelmatig in aanbestedingstrajecten en complexe zaken. Door de jarenlange samenwerking zijn de lijntjes kort, waardoor er snel en doelgericht geschakeld wordt”

> Marcel Castelijns / Hoofd juridische zaken
www.kuijpers.nl

Logistiek dienstverlener Raben is al meer dan 85 jaar actief op de Europese markt. Het van oudsher familiebedrijf heeft meer dan 130 vestigingen in 12 landen. Raben biedt met 8.000 vervoersmiddelen, 1.150.000 m2 aan gediversifieerde opslagcapaciteit en 10.000 medewerkers (inter)nationale logistieke oplossingen voor (middel)grote en kleine ondernemingen.

"Partner like cooperation based on the very good business understanding."

> Mateusz Firkowski / Financial Controller

www.raben-group.com

LiveWall Group is een digital creative agency. Het bedrijf ontwikkelt met een team van ruim 80 medewerkers online campagnes, digitale platforms en innovatieve tools vanuit vestigingen in Tilburg, Antwerpen en Amsterdam.

"We willen de digitale wereld iedere dag iets beter maken. Dankzij Van Iersel Luchtman kunnen wij ons daar volledig op focussen."

> Frits Mahovic / Founder
www.livewallconcepts.nl

Primera is met meer dan 500 winkels de grootste winkelformule in de tabak- en gemaksbranche, een toonaangevende top 10 retailer in Nederland.

> Christel Teeuwen - van der Pol / Formuledirecteur
www.primera.nl

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. Het bedrijf helpt mensen aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil en opleidingsvraagstukken. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. Logistic Force gelooft in krachtige mensen. Die maken het verschil!

> Martin van Dijk / Algemeen directeur
www.logisticforce.nl

Voergroep Zuid produceert en verkoopt hoogwaardig mengvoer en voergrondstoffen voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Afnemers zijn boerenbedrijven in Zuid Nederland en België. Het bedrijf behoort tot de top 4 mengvoerbedrijven van Nederland. Met passie voor boer én dier legt Voergroep Zuid zich toe op duurzame veehouderij binnen het werkgebied.

> Herman Heijtmeijer / Financieel Directeur
www.voergroepzuid.nl

ChromeBurner is de grootste internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland en behoort tot de top 5 grootste spelers van Europa. Het bedrijf verkoopt motorkleding, -helmen en accessoires. Als motorrijden en je eigen veiligheid je lief zijn, dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten.

> Rob Hannink / Founder
www.chromeburner.nl

Zwambag Verkeerstechniek ontwerpt en plaatst tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van wegwerkzaamheden. Het bedrijf beschikt tevens over verkeerskundigen die verkeersplannen ontwerpen, uitwerken en de benodigde vergunningen aanvragen.

> Theo Zwambag / Directeur
www.zwambagverkeerstechniek.nl

Kadans richt zich op investering, verhuur en het beheren van bedrijfs- en kantoorgebouwen door heel Europa. Hun bedrijfsverzamelgebouwen bestaan vaak uit een combinatie van flexibele kantoren met laboratoria, cleanrooms, R&D ruimten, geconditioneerde ruimten, tech hallen en pilot plants.

> Michel Leemhuis / CEO en Co-owner Kadans Science Partner
www.kadans.com

Vertigo Games is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van VR games. De bekendste game van Vertigo Games is de wereldwijde monsterhit “Arizona Sunshine”, een zombieshooter die ruim vier jaar na release nog steeds hoog genoteerd staat in de (inter)nationale verkoopcharts.

> Richard Stitselaar / Managing Director and Co-founder
www.vertigo-games.com

Total Mayhem Games is een Rotterdamse gamesstudio die internationale successen heeft geoogst met de games uit de “We Were Here”-serie. Deze serie bestaat uit coöperatieve multiplayergames die wereldwijd miljoenen keren zijn verkocht en gedownload.

> Lucia de Visser / Co-founder and Managing Director
www.totalmayhemgames.com

Games for Health is een toonaangevende ontwikkelaar van serious games voor de (inter)nationale gezondheidszorg. Met games en applicaties zoals Medi&Seintje, Ria’s Escape Room en het Post-IC Dagboek streven ze ernaar om het leven van één miljard mensen gelukkiger en gezonder te maken.

> Jurriaan van Rijswijk / Founder
www.gamesfor.health

Utomik biedt een abonnementsdienst aan waarmee games relatief snel worden geladen dankzij een specifieke downloadtechniek. Daarbij worden games niet vanaf een server gestreamd, maar wordt een deel van het gewenste spel naar de pc gedownload. Het bedrijf heeft kantoren in Eindhoven en Los Angeles.

> Richard van Barneveld / Strategic Director
www.utomik.com

Ronimo Games is een Nederlands computerspelontwikkelaar gevestigd in Utrecht. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door enkele voormalige studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

> Joost van Dongen / co-founder & lead programmer 
www.ronimo-games.com

 

Vertigo Arcades voorziet arcadehallen over de hele wereld van hoge kwaliteit ‘free-roam’ en andere ‘out-of-home’ VR games, waaronder “Arizona Sunshine”,  “The Corsair’s curse” en “Ghost Patrol VR”.

> Mário Goncalves / LBE Account Manager
www.vertigo-arcades.com

Azerion is een multidisciplinair bedrijf voor digitale inhoud dat is ontstaan ​​uit de fusie van verschillende bekende merken in de game- en reclame-industrie. Het bedrijf heeft kantoren op verschillende locaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam. Azerion concentreert haar activiteiten op verschillende disciplines, zoals adverteren, het produceren van games en het publiceren van inhoud op internet en mobiel. Hiermee bereiken ze, samen met een netwerk aan partners, maandelijks wereldwijd meer dan 500 miljoen mensen.

> Joost Merks / Board member, Head of M&A and strategic cooperations
www.azerion.com

Cooler Master is a computer hardware manufacturer based in Taiwan. Founded in 1992, the company produces computer cases, power supplies, air and liquid CPU coolers, laptop cooling pads, and computer peripherals. Some of Cooler Master's products have won awards including the iF product design award.

"René Otto helped us build out our new influencer contract and was a joy to work with. We got exactly what we needed and he was incredibly responsive to our comments. His knowledge of the gaming space made for the conversation to flow easily and he had no issue understanding our unique demands for live streaming platforms. Would happily work with René again."

> Stephen James / Global PR & Influencer Manager
www.coolermaster.com

OVERNAMETRAJECT SDB GROEP

"VIL heeft ons geholpen in een overname traject. Vanaf het begin was er duidelijkheid over de rol, inzet en kosten van het kantoor. Catelijne Bach en Floor van der Pol waren meer dan juridische professionals. Ze hadden echt begrip van alle aspecten van zo’n verkoopproces. Ze werkten proactief, dachten kritisch met ons mee en communiceerden in begrijpelijke taal.

Fijn was ook dat er iemand was die alle juridische aspecten beheerste en we niet met vier verschillende adviseurs hoefden te schakelen. Ze voelden de spanning aan en waren in staat om de druk in de onderhandeling te reduceren. Daarnaast waren ze altijd goed bereikbaar, als het nodig was ook ‘s avond of in het weekend. Ze hebben goed onderhandeld en bemiddeld. Als dat past, vriendelijk, maar zo nodig ook stevig en scherp. Een echte aanrader dus!"

> Rens van den Berg
> Jos Baeten

VERKOOP BEDRIJF

"Tijdens het traject van verkoop van ons bedrijf heb ik de samenwerking met VIL, en met name Catelijne Bach, ervaren als zakelijk en tegelijkertijd persoonlijk. Catelijne is geïnteresseerd in zowel het bedrijf als de mens erachter. Ze gaf tegengas wanneer dat nodig was en wees me duidelijk op de risico's van bepaalde stappen tijdens het traject. Ook doet ze wat ze zegt, en belt ze altijd terug als ze niet direct bereikbaar is.

Ik had zeker het gevoel iemand naast me te hebben staan, zodat je het niet alleen hoefde te doen. Ook na afloop van het traject ervaar ik haar betrokkenheid als zeer positief. Niet opdringerig, maar op de juiste momenten geïnteresseerd."

> Sandra Paans

VERKOOP ONDERNEMING

"Als advocaat bij VIL heb ik Catelijne leren kennen via mijn adviseur Roland Grimm. Zijn belangrijkste argument om met haar te werken: Altijd bereikbaar!


Catelijne heeft mij begeleid bij de verkoop van mijn onderneming. Ze denkt goed met je mee, is professioneel en kundig. Daarnaast is ze een sterke onderhandelaar en kan ze goed relativeren. Tot slot is ze dus altijd bereikbaar tijdens het proces wat ik zeer prettig vindt."

> Junior Kooyman

DIVERSE AQUISITIETRAJECTEN

"Mijn samenwerking met VIL, en dan met name met Catelijne Bach, is aangevangen bij mijn betrekking bij een keten van apotheken. Wij hebben gedurende 4 jaar samengewerkt bij vele acquisitietrajecten van apotheken waarvoor Catelijne het juridische due diligence alsmede het openstellen van de contracten voor haar rekening nam. Om deadlines te behalen in soms erg korte overnametrajecten moesten we vaak samenwerken op uitzonderlijke tijdstippen en dagen. Ik heb Catelijne leren kennen als een zeer deskundige, doortastende, verantwoordelijke en energieke vrouw met een hoog accuraat kennisniveau. Daarnaast bezit ze een gunfactor door haar warme en prettige persoonlijkheid."

> Danielle Officier

OVERNAMEGESCHIL

“Catelijne van VIL heeft mij bijgestaan in een discussie met de koper van mijn apotheek over goodwill.  Zij is voor mij een grote steun geweest en iemand waar ik op terug kon vallen. Ook haar kennis van zaken gaf mij een goed gevoel."

> Nico Lute

SALE OF VARICOSE CARE CLINIC

I first came in contact with Catelijne Bach when she acted as my lawyer and guide in the selling of my business (private clinic). Catelijne is dedicated, well-informed and accurate without losing sight on the balance between legal and financial aspects on the one hand and psychological and emotional aspects on te other hand. During negotiations Catelijne turned out to be soft as silk, when necessary tough as a tiger in order to get the best results. Catelijne made a great impression on me as a scintillating, sensitive and spontaneous woman, with sense of humor and a caring eye for details. Catelijne Bach is rare and unique, I am a happy to have met her.

> Edzard Braam