Reviews

Van Doren Engineers is een familiebedrijf dat als doel heeft machines en productieprocessen intelligenter te maken. De dienstverlening telt drie pijlers: elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Daarmee biedt het bedrijf opdrachtgevers totaaloplossingen; van engineering tot uitvoering.

“We werken heel prettig samen met VIL. Door de jarenlange samenwerking kennen ze onze business als geen ander. Hierdoor is slagkracht ontstaan waardoor een snelle follow-up gegarandeerd is.”

Jos van Doren / CEO
www.vandoren.nl

CSU is scherp op een schone omgeving en al meer dan 50 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren. Het bedrijf is met verschillende vestigingen door heel Nederland en met ruim 16.000 medewerkers een top 3 speler in schoonmaak.

“Het is erg prettig samenwerken met Boudewijn Cremers. Hij biedt een helder advies, is to the point en geeft telkens goed aan wat we kunnen verwachten. Doordat er tevens een sterk team naast hem staat, krijgen we altijd snel en adequaat antwoord op al onze juridische vragen.”

Rob Fortuin / Financieel directeur
www.csu.nl

Profel is gespecialiseerd in op maat gemaakte kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Het bedrijf met Belgische roots is sinds 1985 actief op de Nederlandse markt. Via een netwerk van dealers worden jaarlijks zo’n 170.000 Profel kozijnen en deuren bij ongeveer 30.000 gezinnen gemonteerd. Het bedrijf telt meer dan 1.200 medewerkers.

"Omdat we zowel voor onze medewerkers als onze klanten streven naar een aangename evenwichtige samenwerking, is het belangrijk om ook juridische zaken op punt te stellen. Van Iersel Luchtman Advocaten staat ons zeer vlot bij met het verwezenlijken van deze missie."

Antoinette Dumon /
Director Strategy & Marketing

www.profel.nl

Het Bossche Investeringsfonds is een publiek-privaat investeringsfonds bestaande uit de gemeente ’s-Hertogenbosch en zes (oud-)ondernemers. Zij investeert middels groeikapitaal, maar ook door haar knowhow en netwerk ter beschikking te stellen aan snel groeiende ondernemingen in de regio, bij voorkeur in de scale-up fase.

“We zijn happy met de samenwerking met VIL. De lijntjes met de kundige advocaten zijn kort. Daarnaast denken ze in oplossingen met altijd de totstandbrenging van een evenwichtige transactie als ultiem doel.”

Leo van Schijndel / Investment Manager
www.bif.nl

Logistiek dienstverlener Raben is al meer dan 85 jaar actief op de Europese markt. Het van oudsher familiebedrijf heeft meer dan 130 vestigingen in 12 landen. Raben biedt met 8.000 vervoersmiddelen, 1.150.000 m2 aan gediversifieerde opslagcapaciteit en 10.000 medewerkers (inter)nationale logistieke oplossingen voor (middel)grote en kleine ondernemingen.

"Partner like cooperation based on the very good business understanding."

Mateusz Firkowski /
Financial Controller

www.raben-group.com

LiveWall Group is een digital creative agency. Het bedrijf ontwikkelt met een team van ruim 80 medewerkers online campagnes, digitale platforms en innovatieve tools vanuit vestigingen in Tilburg, Antwerpen en Amsterdam.

"We willen de digitale wereld iedere dag iets beter maken. Dankzij Van Iersel Luchtman kunnen wij ons daar volledig op focussen."

Frits Mahovic / Founder
www.livewallconcepts.nl

Primera is met meer dan 500 winkels de grootste winkelformule in de tabak- en gemaksbranche, een toonaangevende top 10 retailer in Nederland.

Christel Teeuwen - van der Pol / Formuledirecteur
www.primera.nl

Heesen Yachts bestaat al meer dan 40 jaar. De missie van het bedrijf is jachten creëren met een buitengewoon hoog niveau van innovatie en afwerking. Door vakmanschap te combineren met vernieuwende technologie, ontstaan grensverleggende ontwerpen die de dromen van hun klanten laten uitkomen.

Rick van de Wetering / Director Operations
www.heesenyachts.nl

Logistic Force is een HR-dienstverlener met 20 vestigingen in Nederland. Het bedrijf helpt mensen aan de betere baan en organisaties met het invullen van de flexibele schil en opleidingsvraagstukken. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. Logistic Force gelooft in krachtige mensen. Die maken het verschil!

Martin van Dijk / Algemeen directeur
www.logisticforce.nl

 

 

Voergroep Zuid produceert en verkoopt hoogwaardig mengvoer en voergrondstoffen voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Afnemers zijn boerenbedrijven in Zuid Nederland en België. Het bedrijf behoort tot de top 4 mengvoerbedrijven van Nederland. Met passie voor boer én dier legt Voergroep Zuid zich toe op duurzame veehouderij binnen het werkgebied.

Herman Heijtmeijer / Financieel Directeur
www.voergroepzuid.nl

ChromeBurner is de grootste internationaal opererende motorkledingspecialist van Nederland en behoort tot de top 5 grootste spelers van Europa. Het bedrijf verkoopt motorkleding, -helmen en accessoires. Als motorrijden en je eigen veiligheid je lief zijn, dan ben je bij ChromeBurner aan het juiste adres. Oprecht advies, de best mogelijke service en de mooiste producten.

Rob Hannink / Founder
www.chromeburner.nl

 

Zwambag Verkeerstechniek ontwerpt en plaatst tijdelijke verkeersmaatregelen ten behoeve van wegwerkzaamheden. Het bedrijf beschikt tevens over verkeerskundigen die verkeersplannen ontwerpen, uitwerken en de benodigde vergunningen aanvragen.

Theo Zwambag / Directeur
www.zwambagverkeerstechniek.nl

Vertigo Games is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van VR games. De bekendste game van Vertigo Games is de wereldwijde monsterhit “Arizona Sunshine”, een zombieshooter die ruim vier jaar na release nog steeds hoog genoteerd staat in de (inter)nationale verkoopcharts.

Richard Stitselaar / Managing Director and Co-founder
www.vertigo-games.com

Total Mayhem Games is een Rotterdamse gamesstudio die internationale successen heeft geoogst met de games uit de “We Were Here”-serie. Deze serie bestaat uit coöperatieve multiplayergames die wereldwijd miljoenen keren zijn verkocht en gedownload.

Lucia de Visser / Co-founder and Managing Director
www.totalmayhemgames.com

Games for Health is een toonaangevende ontwikkelaar van serious games voor de (inter)nationale gezondheidszorg. Met games en applicaties zoals Medi&Seintje, Ria’s Escape Room en het Post-IC Dagboek streven ze ernaar om het leven van één miljard mensen gelukkiger en gezonder te maken.

Jurriaan van Rijswijk / Founder
www.gamesfor.health

Vertigo Arcades voorziet arcadehallen over de hele wereld van hoge kwaliteit ‘free-roam’ en andere ‘out-of-home’ VR games, waaronder “Arizona Sunshine”,  “The Corsair’s curse” en “Ghost Patrol VR”.

Mário Goncalves / LBE Account Manager
www.vertigo-arcades.com

Utomik biedt een abonnementsdienst aan waarmee games relatief snel worden geladen dankzij een specifieke downloadtechniek. Daarbij worden games niet vanaf een server gestreamd, maar wordt een deel van het gewenste spel naar de pc gedownload. Het bedrijf heeft kantoren in Eindhoven en Los Angeles.

Richard van Barneveld / Strategic Director
www.utomik.com