Insolventie & Herstructurering

Dag in dag uit doet u uw uiterste best. En uw inspanningen worden beloond. U maakt een succes van uw onderneming. Toch kan het zomaar gebeuren dat uw organisatie in zwaar weer terecht komt. In financiële problemen raakt. Misschien laat één van uw belangrijke leveranciers het plotseling afweten. Omdat deze zelf financieel in het nauw kwam. Wanneer het water u of een van uw relaties naar de lippen stijgt, is er geen tijd te verliezen. Dan wilt u een topadviseur naast u. Iemand die u kunt vertrouwen, die voortvarend spijkers met koppen slaat. Kortom: die u precies díe ondersteuning geeft waar u om staat te springen.

ONZE SPECIALISTEN

INSOLAD
Op het gebied van het insolventierecht en herstructurering is ons kantoor een speler van nationaal formaat. Met een flink aantal advocaten die door de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) georganiseerde postdoctorale specialisatieopleiding met (zeer) goed gevolg voltooiden. Zowel voor ondernemingen, als voor bestuurders, schuldeisers, banken en andere financiers treden wij op. Daarnaast zijn onze insolventiespecialisten dagelijks actief als curator in faillissementen. Of acteren zij als bewindvoerder in surseances. Wij schrikken niet van vijf voor twaalf-situaties. Daarom staan onze opdrachtgevers vaak weer snel op het droge.

Faillissementsverslagen
Klik hier voor de faillissementsverslagen van de faillissementen die bij onze curatoren in behandeling zijn. Voor telefonisch contact in faillissementen belt u met: 088 90 80 680.