Vacatures

Advocaten

Algemeen

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe advocaten. Met circa 40 advocaten behoren wij tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Met specialisten op maar liefst tien disciplines en expertise in vijf verschillende branches, zijn wij bij uitstek het kantoor voor de ondernemer.

Van Iersel Luchtman & jij m/v

Wij zijn verbonden met onze cliënten, werken pragmatisch, leveren hoge kwaliteit en zijn resultaatgericht. Dit betekent dat er ook een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid is. Niet alleen met onze cliënt, maar ook met de branche waarin hij actief is. Wij maken dingen niet moeilijker dan ze zijn. Wij richten ons op concrete, haalbare doelen in het belang van onze cliënt. Zowel adviserend, als procederend. Regelmatig zijn wij op zoek naar advocaten die zich herkennen in deze aanpak. Advocaten die hoge kwaliteit nastreven, benaderbaar, energiek, integer en ‘down to earth’ zijn. Heb jij tevens een gezonde passie voor het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij diverse opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in teams waarin een prettige en collegiale werksfeer heerst. Deuren staan altijd open. Binnen een uitdagende (inter)nationale praktijk is er voldoende ruimte om zowel te adviseren als te procederen. Daarbij vinden wij een goede verhouding tussen werk en privé van groot belang.

Meer weten?

Neem dan contact op met Sylvia Paul.

Solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Sylvia Paul, Secretaris Dagelijks Bestuur (db@vil.nl / 088 90 80 999).