Download dit artikel als PDF 11 december 2019

Britse verkiezingen

De Britten maken morgen weer een gang naar de stembus. De kiezer mag proberen een einde te maken aan de huidige Brexit-patstelling. Labour en de Conservatieven ontlopen elkaar niet veel in de peilingen. Als Boris Johnson wint, kunnen de Britten de EU verlaten.

De deadline voor de Brexit is inmiddels voor een derde keer verplaatst naar uiterlijk 31 januari 2020. Maar met het officiële vertrek van het VK uit de EU is het einde van de Brexit-soap nog niet in zicht. Vervolgens begint namelijk een overgangsperiode waarin de EU en het VK tot een nieuwe regeling van hun handelsrelatie moeten proberen te komen. En het ziet er niet naar uit dat dat een voortvarend traject zal opleveren. We houden u uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over de Brexit? Wij houden u op de hoogte middels onze blogs. U kunt ook contact opnemen met Dineke van Dal.

Deze blog bevat algemene informatie en is met veel aandacht en zorgvuldigheid geschreven. Juridisch advies is echter altijd maatwerk. Wint u dus in een voorkomend geval altijd deskundig juridisch advies in. (Lees onze disclaimer).