Download dit artikel als PDF 01 april 2020

Dieneke Kuijpers nieuwe directeur bij Van Iersel Luchtman Advocaten

Vanaf 1 april 2020 sluit Dieneke Kuijpers als nieuwe directeur aan bij Van Iersel Luchtman Advocaten. Dieneke zal samen met de huidige bestuurders Frank Smetsers en Bart Louwerier het Dagelijks Bestuur van het advocatenkantoor gaan vormen.

Dieneke (46 jaar) is de afgelopen jaren werkzaam geweest als directeur van uitgeverij WPG Media in Amsterdam. Daar was zij onder meer verantwoordelijk voor business strategie en new business. In het verleden heeft zij ook gewerkt voor bedrijven als Walt Disney en Lego. Van Iersel Luchtman haalt met Dieneke iemand in huis die een sterke marketing achtergrond heeft en veel ervaring in het coachen en begeleiden van hoogopgeleide teams. Zij past daarmee uitstekend in het profiel van een directeur die Van Iersel Luchtman nog beter op de kaart zal zetten als het kantoor voor de ondernemer.

Vertrouwen in de toekomst
Van Iersel Luchtman is blij met de komst van Dieneke en verwacht dat zij met haar brede achtergrond en ruime ervaring de kwaliteit van het kantoor nog meer invulling kan geven. Frank: “Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Dieneke de juiste persoon hebben gevonden om ons het komende decennium in te loodsen. Daarom kijken we uit naar de toekomst en een prettige samenwerking.”

Dieneke over haar nieuwe functie
“Het gaat goed met Van Iersel Luchtman. Al meer dan 60 jaar opereert het advocatenkantoor in de top van de advocatuur door bedrijven en ondernemers te ondersteunen in hun groei, of ze bij te staan in uitdagende tijden zoals nu.  Naast de huidige coronacrisis, zijn er voor het kantoor nieuwe uitdagingen op het gebied van groei, positionering en klanttevredenheid. Om deze uitdagingen aan te gaan, is het belangrijk de advocatuur ook vanuit een bedrijfseconomische invalshoek te benaderen en voor iedereen de voorwaarden te scheppen om maximaal te ondernemen. Dat is hetgeen waar ik me als directeur hard voor zal maken. De advocaten van Van Iersel Luchtman zijn zonder uitzondering betrokken, kritisch, flexibel en resultaatgericht. Die kracht nog meer versterken en inzetten, is het succes van het kantoor.  Ik kijk er dan ook naar uit om daarmee verder aan de slag te gaan.”