Download dit artikel als PDF 29 mei 2018

Van Iersel Luchtman Advocaten nieuwe partner Singelloop Breda

Van Iersel Luchtman Advocaten wordt partner van 33e editie van de Bredase Singelloop in 2018, en spreekt de intentie uit om ook de komende jaren verder samen te gaan werken. We zullen zichtbaar zijn als naamgever van de 'Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop'. Het voelt als het begin van een mooie samenwerking en een duurzame relatie.

De Singelloop in Breda bestaat 33 jaar. Op dit sportieve evenement komen elk jaar weer vele duizenden deelnemers en tienduizenden toeschouwers en supporters op af. De lopers kunnen kiezen tussen 5 km, 10 km, halve marathon, Familieloop of de Bedrijvenloop. Elk jaar leiden zo’n 500 vrijwilligers alles in goede banen en zorgen de vele muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours dat de Bredase Singelloop de gezelligste loop van Nederland is.

Van Iersel Luchtman Advocaten & de Singelloop
Managing partner Boudewijn Cremers: “We hebben voor de sponsoring van de Singelloop gekozen omdat het een erg mooi en sympathiek Bredaas event is. Elk jaar zetten vele vrijwilligers zich maximaal in om telkens weer een top wedstrijd neer te kunnen zetten. We zijn dan ook blij en trots dat we op deze manier daaraan kunnen bijdragen. Aangezien we ons als kantoor richten op de ondernemer, was de specifieke keuze voor sponsoring van het onderdeel de Bedrijvenloop een logische.”

Advocate Claire Krüger is één van de fanatieke hardlopers die met het Van Iersel Luchtman team meeloopt. “Ik heb al diverse malen meegelopen en geniet telkens weer van de heerlijke sfeer die er dan in Breda hangt. Ik vind het dan ook extra leuk dat wij onze naam hieraan mogen verbinden.”

Bedrijvenloop
Ramon Tax van de Sponsorcommissie van de Bredase Singelloop vult aan: “Stichting De Bredase Singelloop wil steeds verder professionaliseren in de algehele organisatie en de Bedrijvenloop is een sterk groeiend onderdeel van ons evenement. Met ruim 100 deelnemende bedrijven en een kleine 500 deelnemende teams is het een geweldig leuk en mooi onderdeel van de Singelloop.”

Het Van Iersel Luchtman Theater
Martine van der Linden, bestuurslid Bedrijvenloop, vult haar collega aan: “Op de dag van het evenement wordt het Chassé Theater voor één dag het ‘Van Iersel Luchtman Theater’. Vanuit deze schitterende locatie ontvangen we de deelnemende bedrijven, hun lopers en relaties als ware VIP's. We zorgen voor een ideale ambiance om zowel te kunnen sporten, als informeel en gezellig te netwerken."

Traditiegetrouw vindt de Singelloop op de eerste zondag van oktober plaats. Dit keer dus op 7 oktober 2018. We kijken uit naar een geslaagd en mooi evenement en wensen alle deelnemers alvast erg veel succes!