Download dit artikel als PDF 04 februari 2019

Van Iersel Luchtman Advocaten nieuwe partner Vestingloop ‘s-Hertogenbosch

Van Iersel Luchtman Advocaten wordt partner van de 14e editie van de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch. Het voelt als het begin van een mooie samenwerking en een duurzame relatie!

De Vestingloop in ’s-Hertogenbosch bestaat 14 jaar. Op dit sportieve evenement komen elk jaar weer vele duizenden deelnemers en tienduizenden toeschouwers en supporters af. De lopers kunnen kiezen tussen 5 km, 10 km, 15 km of de kids run van 1 km. De Vestingloop streeft ernaar de meest gezellige en best georganiseerde loop van Zuid-Nederland te zijn. Toegankelijk voor iedereen, beginneling of getrainde loper, individueel of in teamverband. Met vele waterpunten en muziekjes op de route, barretjes en entertainment bij de finish en een medaille als blijvende herinnering.

Van Iersel Luchtman Advocaten & de Vestingloop
Managing partner Boudewijn Cremers: “Vorig jaar zijn we begonnen met de sponsoring van een soortgelijk event in Breda: de Bredase Singelloop. Omdat dit ons zeer goed bevallen is, besloten we dit jaar tevens partner te worden van deze tegenhanger in ’s-Hertogenbosch. Zo verbinden we ons als kantoor aan twee zeer mooie en sympathieke events in de steden waar we gevestigd zijn.”

Ook deze keer zal Van Iersel Luchtman met meerdere hardloopteams meedoen. Advocate Anna Kitslaar is één van de fanatieke hardlopers die met zo’n team meeloopt: “Ik vind het super dat wij onze naam verbinden aan zo’n mooi event in mijn ’s-Hertogenbosch. Vorig jaar hebben we een serieuze hardloopclinic georganiseerd in aanloop naar de Singelloop in Breda. Dit jaar zullen we er zeker nog één in het voorjaar aan toevoegen ter voorbereiding op de Vestingloop!”

Traditiegetrouw vindt de Vestingloop in het voorjaar plaats. Dit keer is dat op zondag 26 mei 2019. We kijken uit naar een geslaagd en mooi evenement en wensen alle deelnemers alvast erg veel succes!