Download dit artikel als PDF 01 maart 2018

Van Iersel Luchtman wordt partner van Dutch Games Association

Vanaf 1 maart gaat Van Iersel Luchtman advocaten in het kader van haar brancheteam Gaming een samenwerking aan met de Dutch Games Association. Dit maakt het voor partijen in de gamesindustrie mogelijk om op een laagdrempelige manier toegang te hebben tot goede juridische dienstverlening. Wij krijgen met deze samenwerking nog beter toegang tot deze relatief jonge, inspirerende en snelgroeiende branche.

De Dutch Games Association (DGA) heeft als doel een gezond klimaat te creëren voor de Nederlandse gamesindustrie. De missie is om de industrie te helpen haar volledige potentieel te bereiken door de gamesindustrie te verbinden, te dienen en te inspireren.

Speciaal voor leden van DGA gaat Van Iersel Luchtman middels een partnership contracten en documenten opstellen die specifiek zijn afgestemd op de wensen en eisen die in deze branche spelen. Wij zijn trots om onze samenwerking met DGA bekend te kunnen maken. Al tijdens onze eerste gesprekken werd duidelijk dat de gemeenschappelijke passie voor games een band schept. Met onze samenwerking hopen wij een belangrijke bijdrage te leveren aan DGA, haar leden en de gamesindustrie door bijstand te verlenen bij (inter)nationale juridische vraagstukken.

Ook bij DGA zijn ze enthousiast over het partnership. Horst Streck, voorzitter Dutch Games Association, laat weten dat juridische ondersteuning binnen de gamesindustrie van groot belang is. Het staat echter, voornamelijk bij startups, niet altijd bovenaan het lijstje. Met deze samenwerking biedt DGA haar leden op een eenvoudige en laagdrempelige manier toegang tot juridisch advies. De keuze van DGA voor ons kantoor werd gemaakt vanwege onze brede expertise. Maar misschien wel in de eerste plaats vanwege de persoonlijke interesse voor games die er in ons brancheteam Gaming aanwezig is. We gaan dan ook uit van een vruchtbare samenwerking.


Wilt u meer weten over ons brancheteam Gaming? Neem dan contact op met René Otto of één van onze andere leden van het brancheteam.